Obejrzałem 5 odcinków "Gier w które grałem" i 2 ostatnie odcinki z symulatora farmy. Spodobały mi się właśnie odcinki z symulatora farmy. Może nie sama treść, ale fakt, że nagrywasz coś co jest bardzo niszowe, bo sprawia Ci to frajdę, nastawiał mnie pozytywnie. Dodatkowo uśmiałem się w pewnych momentach, problem w tym, że z powodu różnych gaf, a nie zamierzonych żartów. Jednak masz nad czym pracować:
- nie odszumiłeś swojego komentarza, co nieco przeszkadza w odbiorze,
- półminutowe intro w 5-6 minutowym materiale to raczej kiepski pomysł (dodatkowo intro względem reszty materiału jest zbyt głośne),
- Twój komentarz momentami jest prowadzony na siłę, tj. wstawki typu "coby tu jeszcze powiedzieć"
- gry, które prowadzisz zagłuszają Cię,
- dykcja - poćwicz ją trochę, żeby uniknąć
takich "kwiatków"
- wulgaryzmy - zdania na ten temat są różne, mi przeszkadzają, gdy są wplatana ot tak,
- zdarza Ci się odbiegać z tematem od gry i przechodzić na życie osobiste (stan Twojego pęcherza, czy zwrot do kolegi z klasy),
- w przedostatnim odcinku przy zbieraniu snopków powtarzałeś rytmicznie "pyk", to nie jest przyciągający komentarz
- w odcinku z Gothic'iem podłożyłeś jakiś rap/hip-hop (nie znam różnicy), co kłóci się z klimatem gry, może tekst był adekwatny, ale go nie wychwyciłem,
- seria "Gry w ktore grałem" - pomysł jest ok, ale Twoja wypowiedź jest chaotyczna, a sama prezentacja jest słaba, spróbuj może wcześniej przygotować sobie jakiś plan wypowiedzi,
- Twoje namowy do subskrybowania i komentowania - osobiście na akcje w takiej formie jak u Ciebie reaguję alergicznie,
Chyba wszystko. Z komentarzem "stereo" już się sam uporałeś, jeśli przypadkiem to rada na przyszłość: nie nagrywaj głosu w stereo.
Co do Twojego problemu z Frapsem, to ściągnij jakiś performance monitor. Na podstawie metryk dowiesz się, który podzespół "nie wyrabia" i jaki proces jest za to odpowiedzialny.
@up
To dodaj wątek, o ile będę miał czas, to coś skrobnę. Spróbuj też samemu komentować innych. Jeśli chcesz, by ktoś poświęcał Ci czas, to zaoferuj coś w zamian.