RE: HelpTuba nowe playnext?
Ten kanał budzi dość dużo kontrowersji tutaj, bo co by się nie działo, na pewno możecie komuś pomóc, jednak chcąc nie chcąc pomożecie też sobie. Teraz należałoby to rozpatrzeć w ten sposób "Co bym na tym YT nie zrobił, to robię to dla własnych korzyści". Trochę jest to dziwne, bowiem wtedy nikt by nic nie robił, gdyż bałby się, że zostanie oskarżony o to, że robi coś dla swej korzyści. Jednak tak jak mówi większość tu osób - NA PEWNO twórcy którzy będą to wspomagać zdobędą większą popularność na YT.
Dobrym pomysłem byłoby skasowanie z kanału tego, kto współtworzy ten projekt (po co komu to wiedzieć, chcecie być przecież "anonimowi"). Nie przedstawianie się w filmach (bo jest coś w stylu "HEJ, JA JESTEM XXX, a oto kolejny odcinek) - bo po co się przedstawiać, skoro HelpTuba ma pomagać, to chyba nikogo nie interesuje czy jesteś znany czy też nie, nooo, chyba, że chodzi o popularność.
Na końcu dodam, że najlepiej byście tworzyli jakieś filmy typu "Za te 3 miechy zdobyliśmy tyle kasy i dostaną ją XXX". Najlepiej w ten sposób, jak to robi Brzydki Burak, czyli z dowodami wpłaty.
Jakby robić tak jak napisałem, to nie wydaję mi się, by były jakieś zarzuty w waszą stronę
|