Thread Closed 
MegaZajka zamknął konto
Author Message
Empirator Offline
*

RE: MegaZajka zamknął konto
Bardzo intrygujący komentarz, panie Adam Zajkowski, zwany również jako MegaBlockajka c:
Dodam również, że groźby są karalne. I to pan Gik ma większe możliwości wstawienia ciebie za kratki. Zapomniałeś już o swoich komentach na "Mega Zajka Liże Jajka" ? Pomyślałeś, że ON mógł sobie screeny porobić i zostawić je sobie na kompie ? Taki świętoszek katolicki się znalazł.
02-11-2012 16:57
Find all posts by this user
appareil Offline
*

Zmieniłem mu nick, na bardziej adekwatny.

PS. Empirator, proszę, nie awatar Fearstii.
02-11-2012 17:21
MZLJ Offline
*

Adam rób co tam chcesz, tylko błagam nie zakładaj mi hasła na płytę główną!

On już mi od roku regularnie obiecuje, że mnie wsadzi do więzienia, "za bycie psychopatą internetowym". Tak, mam cały jego bełkot na screenach (kilka screenów, najczęściej coś po około 100komentarzy), ale raczej dla beki i późniejszego trollowania; bo po co mam pozywać idiotę? On pewnie na to liczy, że dostanie rentę za bycie idiotą; jest nierobem i mu z tym wygodnie.

Adaś dawaj napisz coś jeszcze. I strzelaj dalej kim mogę być, z Gikiem też pudło. I miło mi, jestem Mateusz, a nie Leszek.

[Image: 2isxd9y.jpg]
02-11-2012 18:58
Empirator Offline
*

(02-11-2012 17:21 )apparatus Wrote:  PS. Empirator, proszę, nie awatar Fearstii.

Spoko, już zmieniłem.

(02-11-2012 18:58 )MZLJ Wrote:  Adam rób co tam chcesz, tylko błagam nie zakładaj mi hasła na płytę główną!

On już mi od roku regularnie obiecuje, że mnie wsadzi do więzienia, "za bycie psychopatą internetowym". Tak, mam cały jego bełkot na screenach (kilka screenów, najczęściej coś po około 100komentarzy), ale raczej dla beki i późniejszego trollowania; bo po co mam pozywać idiotę? On pewnie na to liczy, że dostanie rentę za bycie idiotą; jest nierobem i mu z tym wygodnie.

Adaś dawaj napisz coś jeszcze. I strzelaj dalej kim mogę być, z Gikiem też pudło. I miło mi, jestem Mateusz, a nie Leszek.

Ja również uważam że on się tylko popisuje przed inteligentnymi. Na pewno ty nie łamiesz prawa bardziej niż on. Są nawet na to dowody. Najlepiej niech ponownie skasuje konto i sie przeniesie na wrzute ...

Swoją drogą skasował komentarz ze swojego kanału który mam w sygnaturze, lul. Prawda w odbyt boli.
(This post was last modified: 03-11-2012 13:24 by Empirator.)
03-11-2012 13:18
BARKQ Offline
*

Cóż. Adaś coraz częściej mnie czymś zaskakuje. Najczęściej nowymi obliczami swojej głupoty.
03-11-2012 20:26
JesteśUPani Offline
*

Ładnie to tak zaglądać do danych użytkownika i podmieniać po przez IP? I tak jesteście ugotowani, sprawa idzie do sądu. Adam Adamus.

Macie osobiście przepraszać całą moją rodzinę, miałem konto RapMonkey a teraz te daliście super chłopaki jestem z was dumny że sami sobie pomagacie, wiecie o tym że współpracuję z tajniakami?

Lech Jasiński ciekawe kto to jest?

Z wami nawet już nie będę dyskutował tylko czasem zaglądał aby zbierać więcej danych o was, miłej nocy życzę.
(This post was last modified: 03-11-2012 21:23 by JesteśUPani.)
03-11-2012 21:19
appareil Offline
*

Dla niego to wszystko się dzieje po IP, nawet jeśli jego podgląd jest wyłączony na całym forum.
03-11-2012 22:22
MZLJ Offline
*

To "Monkey" nawet pasowało do inteligencji na poziomie niższym od szympansa (nie znam nazw tych głupszych małp, oprócz Zajki).

Lech Jasiński to Gik z Poznania, jedź go zbij i niech przeprasza Matkę Boskę na kolanach za ten hejting na youtube.

[Image: 2isxd9y.jpg]
(This post was last modified: 03-11-2012 22:32 by MZLJ.)
03-11-2012 22:27
Elwood Offline
*

Uważajcie, bo Gik wbije i będzie zły :<

Ja tam nie mam większych problemów z Zajką, zabawnie się z nim dyskutuje, jeżeli można to nazwać dyskusją :3
04-11-2012 00:11
Roofix Offline
*

(03-11-2012 21:19 )JesteśUPani Wrote:  Ładnie to tak zaglądać do danych użytkownika i podmieniać po przez IP? I tak jesteście ugotowani, sprawa idzie do sądu. Adam Adamus.
Spoko. Już to widzę, jak ja, apparatus, lavos, kaszubiak, może też ś.p. Gik stają przed sądem i bez obaw, że druga strona się nie odezwie/da bana/ucieknie wyjaśniają całą sprawę i kontrargumentują małego Adasia.

Choć jeśli kłamiesz, to wiesz, że za tego typu grożenie samemu można ponieść karę?

Choć zastanawiam się, czy ktoś nie trolluje za Zajkę, bo czasem naprawdę uwierzyć, że ktoś tak pisze na serio.

Quote:Z wami nawet już nie będę dyskutował tylko czasem zaglądał aby zbierać więcej danych o was, miłej nocy życzę.
Wpadł - nawrzeszczał - popłakał się - uciekł.
O Zajce może kiedyś film nakręcą.
(This post was last modified: 04-11-2012 00:54 by Roofix.)
04-11-2012 00:52
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci Aktualności 40 16.081 18-09-2011 20:02
Last Post: Gik
  MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... Gik 24 8.400 27-06-2011 15:00
Last Post: Gik

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5