JesteśUPani

{socialsites}
|
RE: MegaZajka zamknął konto
|
|
05-11-2012 15:35 |
|
JesteśUPani

{socialsites}
|
Że co kotku? Ja dopiero się rozkręcam. Ja na razie tylko chcę upolować MZLJ, ten skurwysyn upił mi najwięcej krwi. Przez 1,5 roku znęcał się psychicznie nade mną. Czekam do jutra i z miłą chęcią biegnę na Policję. Ten kto założył ten kanał poniesie odpowiedzialność,a z resztą policzę się później w sądzie, będzie paluszkiem pokazywał kto tyle zła wyczynił na tym kanale w moim kierunku... Ten koleś myśli że mu teraz tatuś pomoże, stanie ze mną oko w oko w sądzie i zobaczy kto jest silniejszy psychicznie, on pierwszy zaczął sprzedawać moje IP więc mam nad nim delikatną przewagę nie wspominając o dowodach które mam zapisane na kartce oraz zdjęcia, koleś już nie ucieknie przed prawem, teraz dyskutuję tylko z MZLJ reszta może już iść spać.
|
|
05-11-2012 18:22 |
|
JesteśUPani

{socialsites}
|
Tyle masz mi do powiedzenia (napisania) Myślałem,że jesteś bardziej inteligentny, no cóż myliłem się, ja zawsze mówię prawdę a prawda w oczy kole. Coś jeszcze? Zaraz znajdę w Apokalipsie Św. Jana coś na Twój temat wężowaty gadzie. Musiałbyś przeżyć to co ja iść drogą jaką ja obrałem i niestety wymięknołbyś na starcie, nie będę opisywał swojego życiorysu bo to nie o to tutaj chodzi ja tylko poluję na MR. Pana MZLJ., chcesz to i Ciebie podłącze do tej walki,chcesz? Delikatnie mówiąc. Ja mam 25 lat i więcej przeżyłem niż wy tutaj, idziecie za trollem internetowym to już wasz sprawa, przecież mógł zostawić moją prawdę na kanale, myślisz że boję się Tuska i Komorowskiego? Przecież wszyscy jesteśmy z tej samem gliny,oprócz Ateistów którzy jak wcześniej wspominałem będą dziobani przez kruki w piekle, coś jeszcze mam dodać? Czym się będziesz zasłaniał wiedzą? Ja czytam biblię i kieruję się słowem Bożym a Ty widzą czyli Ateista w nic nie wierzący,ale spoko o nich również znajdę coś w Biblii bo aktualnie jestem badaczem i jestem również świadkiem Jehowym, co ty na to? Teraz mogę być kim moja dusza zapragnie, zaraz po wyborach oczywiście w USA, czyli za 5 godzin i 5 minut.
@BARKQ Ty śmieciu,tyle mogę Ci odpisać.
Ładny miałem nick RapMonkey, lubicie okradać innych?
Ja prawdy się nie boję, możecie wszystko wyciągać na światło dzienne.
(This post was last modified: 05-11-2012 19:18 by JesteśUPani.)
|
|
05-11-2012 19:00 |
|