Post Reply 
Pogadajmy z Gimperem
Author Message
Lavos Offline
*

RE: Pogadajmy z Gimperem
(24-11-2010 20:12 )Gik Wrote:  Nikt nigdzie niczego nie wypiskiwał, ani nie wykrzykiwał.

Gdybym dostawał 5 zł za każde wyjaśnianie metafory moich postów..

Quote:Ale niech ci będzie, przyznaję - ten wywiad ssie, Claudek zadawał głupie pytania, ja się jąkałem, a Gimper był podekscytowany. Przyjmij moje przeprosiny za odwalenie takiej fuszerki.

Sob, sob
Kompletnie mi o to nie chodziło. Protip: Jeśli ktoś wypowiada krytyczną opinię, to nie jest coś, z czym musisz się zgadzać, weź to po prostu pod uwagę. A zachowujesz się jak skrzywdzona panienka.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
24-11-2010 21:44
Find all posts by this user Quote this message in a reply
GreenCell Offline
*

UWAGA !! BABA NA FORUUM !!
24-11-2010 22:12
Gik Offline
*

Nie zachowuję się jak skrzywdzona panienka. Ty wypowiedziałeś swoje zdanie, ja wypowiedziałem swoje. I dobrze wiem, że cokolwiek bym napisał i tak byś się temu sprzeciwił. Być może masz rację, a ja tego po prostu nie widzę. Tak można się kłócić w nieskończoność(choć ja nie nazwałbym tego kłótnią - jedyną osobą, która napisała dość niepotrzebne epitety był Gimper). Dlatego możesz uznać, że wygrałeś, a mnie się skończyły argumenty.

O wywiadzie pozytywnie wypowiedzieli się Niezapominajka i VVitchaven, a ich opinie są dla mnie najważniejsze, dlatego ja i reszta tej pożal się Boże "redakcji" postaramy się zrobić więcej wywiadów. Kto wie, może któryś z nich Tobie się spodoba. Choć zapewne ani Ty, ani ja w to nie wierzymy.

Tym niezbyt efektownym postem kończę swój udział w tym temacie i z niecierpliwością czekam na to, co "stworzyli" kaszubiak i Claudek.

[Image: aqI8D.jpg]
24-11-2010 22:20
GreenCell Offline
*

AMEN ! Mr. Modron 1 - 0 Mr. Gik
(This post was last modified: 24-11-2010 22:25 by GreenCell.)
24-11-2010 22:24
kaszub Offline

Może to jest po prostu kwestia gustu. Wywiad nie był rewelacyjny, ale też nie był zły.
Ale dlaczego ludzie nie potrafią wyrazić swojej krytyki w taki sposób, żeby nie prowokować do kłótni?
Dziękuję Panu ModronCube za prowadzenie dyskusji i za cenne słowa krytyki i rady.

Nie dziękuję Panu GreenCell który jest prawdopodobnie dzieckiem, któremu nic nie pasuje. Zresztą co można myśleć o człowieku, który lubi spam. (patrzy wyżej)

Nikt tu nie chce kłótni. Zakładam, że każdy chciał pomóc w najmniejszym stopniu. Najlepiej będzie jak zakończymy temat takim stwierdzeniem:

Wywiad był słaby. Ale da się go słuchać, przez co może się podobać.

I niech już nikt nie pisze czy jemu się podobał czy nie. Od tego są kciuki na youtubie.

Pozdrawiam.
24-11-2010 22:41
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

(24-11-2010 22:20 )Gik Wrote:  I dobrze wiem, że cokolwiek bym napisał i tak byś się temu sprzeciwił.

To zależy.

Quote:O wywiadzie pozytywnie wypowiedzieli się Niezapominajka i VVitchaven, a ich opinie są dla mnie najważniejsze, dlatego ja i reszta tej pożal się Boże "redakcji" postaramy się zrobić więcej wywiadów. Kto wie, może któryś z nich Tobie się spodoba. Choć zapewne ani Ty, ani ja w to nie wierzymy.

Rodzi się pytanie - po co zatem je publikować ? Skoro są dla zamkniętego kółeczka znajomych ? Przecież pisałeś, że moja opinia jest nieważna, zatem pewnie innych także.
W zasadzie nie mam jak wierzyć, skoro już stwierdziłeś, że moja opinia lata, a formy wywiadu poprawiać nie zamierzasz, skoro ta jest twojsza i najlepsiejsza.

25-11-2010 00:03
Likki Offline
*

No i w ten cudowny sposób zapełniliście 5 stron tylko po to by stwierdzić coś, co było oczywiste już od dawna... kurczę, imponujące :)

Temat chyba (?) w sumie do zamknięcia, ale jeszcze odnośnie tekstu Modrona:

Quote:Rodzi się pytanie - po co zatem je publikować ?

Wybacz, ale równie dobrze mógłbyś rzucić takim tekstem jakiemukolwiek początkującemu, publikującemu swoje próbne prace...

Pewien alpinista odpowiedziałby na to - "Bo można.". Ja odpowiem - bo następnym razem na pewno będzie lepiej. Człowiek uczy się całe życie i nikt, naprawdę nikt nie był od początku perfekcyjny. Likki out.

EDIT:

@ModronCube

Celowo nie piszę nowego posta, aby nie przedłużać sztucznie tego tematu (do czego, jak się zdaje, Pan Modron dąży).

Byłbym wdzięczny, gdybyś z moich postów potrafił przeczytać coś więcej, niż tylko cytaty swoich... To akurat nie było wyrwane z kontekstu, gdyż odniosłem się do całej Twojej wypowiedzi, nie tylko zacytowanego fragmentu (który był z niej, moim zdaniem, najważniejszy).
(This post was last modified: 25-11-2010 17:19 by Likki.)
25-11-2010 11:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
GreenCell Offline
*

@up

Wiesz stary, zapełnienie pięciu stron to nie jest żadne wyzwanie, bo i trochę spamu ode mnie było, trochę nie potrzebnych komentarzy od innych, no ale cóż, każdy wyraził swoją opinię, nie koniecznie pozytywną. Liczy się to że przynajmniej prowadzący się z tym zgodzili, zauważyli swoje błędy, nie ważne czy banalne czy nie, zauważyli to że muszą się poprawić. Przepraszam za ten spam. (Tak, napisałem to tylko po to żeby 20% ostrzeżeń poszło stąd.) Dzięki i pozdro.
25-11-2010 12:58
Lavos Offline
*

@Likki
Nie wyrywaj moich wypowiedzi z kontekstu, a zobacz do czego się odnoszą, co ?

ED:
Czytałem całość, jak zwykle. To samo nie można powiedzieć o twoim poście, skoro mówię o zupełnie innych rzeczach. Nie dostrzegasz ironii i paradoksu tego, że to doskonalenie wywiadu nie jest możliwe ? Nie ? To możesz zamilknąć.

(This post was last modified: 26-11-2010 01:17 by Lavos.)
25-11-2010 15:49
Gimper Offline
*

Cóż, wywiad nie wyszedł idealny ale komu za pierwszym razem wszystko wychodzi perfekcyjnie? Nie znam takiej osoby. Nawet Pudzian który poczuł się mocniej w MMA spokorniał jak dostał po mordzie i wziął się za trening na poważnie.

Nie będę komentował wszystkich poprzednich wypowiedzi żeby ponownie nie przedłużać tematu, dodam tylko że takie dyskusje są potrzebne bo jak wszyscy wysypią wszystkie argumenty to można zauważyć że obydwie strony mają trochę racji - i na tym powinna się skończyć dyskusja.

W poprzednim poście trochę za gwałtownie zareagowałem, za co przepraszam.

Quote:Nie dziękuję Panu GreenCell który jest prawdopodobnie dzieckiem, któremu nic nie pasuje. Zresztą co można myśleć o człowieku, który lubi spam. (patrzy wyżej)
x2. Wypowiedzi typu "AMEN ! Mr. Modron 1 - 0 Mr. Gik " nadały dyskusji niepoważny charakter.

Pozdrawiam,
Gimper

[Image: t43eX.jpg]
27-11-2010 17:24
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pogadajmy z Niezapominajką kaszub 69 23.643 20-03-2011 14:35
Last Post: Lavos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5