Post Reply 
Wiedźmin 2
Author Message
RomanPL79 Offline
*

Question Wiedźmin 2
Siema, może se pogadamy, co sądzimy o naszej polskiej produkcji. Gra jeszcze nie wyszła ale można se o niej pogawędzić :).

Ja sam w grze mam bardzo duże nadzieje, ponieważ pierwszy wiedźmin jakoś tak średniawo mi się podobał, ale z tego co słyszałem i widziałem z gameplay'ów które wyciekły / zostały pokazane, że będzie to jeden z lepszych RPG i będzie konkurować z np.: Dragon Age'm 2. Może w końcu Polska w końcu będzie bardziej rozpoznawalna ^^.
04-02-2011 16:20
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

RE: Wiedźmin 2
Jakkolwiek gra na pewno wszystkim się spodoba o tyle już teraz wszyscy hejtują nowy biseksualny wizerunek Geralta.

[Image: 88440151.gif]
04-02-2011 22:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

Będzie wydawana na konsole. Większość graczy wie, co to znaczy.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
05-02-2011 00:42
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RIG Offline
*

Jedynka była fajna,Lecz te całe bieganie 40x w tę i z powrotem było wkurzające.Mam przenajświętszą nadzieję że to się nie powtórzy w dwójce,bo inaczej nie zagram(zawsze przed kupnem gry sprawdzam opinię innych ludzi o niej).
05-02-2011 19:46
Matriszek Offline
*

(05-02-2011 19:46 )RIG Wrote:  Jedynka była fajna,Lecz te całe bieganie 40x w tę i z powrotem było wkurzające.Mam przenajświętszą nadzieję że to się nie powtórzy w dwójce,bo inaczej nie zagram(zawsze przed kupnem gry sprawdzam opinię innych ludzi o niej).
W sumie to może być błędem każdy ma swój gust, coś co nie podoba się innemu może spodobać się tobie.
05-02-2011 23:34
Lavos Offline
*

No jasne, wyrzućmy 'bieganie' z cRPG i dodajmy więcej sieczki. Yay !

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
06-02-2011 01:55
Kubcyk Offline
*

Hmm... Ogólnie gra budzi nadzieje, podczas gdy w "jedynce" główną rolę odgrywała fabuła, tak tu mamy także dobrą walkę. Sądzę że Wiedźmin 2 może okazać się najlepszą grą RPG tego roku, a już na pewno będzie gdzieś na górze w toplistach.
06-02-2011 08:54
Vino380 Offline
*

Oj okaże. bałem się, że to nie spełni oczekiwań lecz gdy zobaczyłem na żywo to wszystko mineto, a i najlepsze będą dialogi a nie walka, która nie jest, aż taka wcale fajna gdy się przyjrzeć.
27-04-2011 01:51
MariuszSnioncyNoname Offline
*

Pozwólcie że przyłącze się do dyskusja jako osoba która ukończyła wiedźmina pierwszego oraz kilka innych kier typu rpg. Trzeba przyznać że back tracking w tej grze jest dość uciążliwy gdyż trasa marszu którą możemy obrać jest dość ograniczona. Można by uprzyjemnić tą część rozgrywki dając bardziej otwarty świat, czego raczej na pewno dokonali twórcy w wiedźminie drugim. Ale trzeba przyznać też że back tracking jest nieodzownym elementem każdego rpg(tak mi się wydaje). Więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko oczekiwać na najnowszą produkcje rodzimego studia i samemu ocenić
27-04-2011 19:16
bogaczyna Offline
*

ja osobiście bardzo czekam na Wiedźmina 2 z którego zamierzam zrobić zagrajmy- już kupiłem Pre-Order. Sama jedynka bardzo mnie wciągnęła, fabuła, świat, sam gameplay, ale tak jak ktoś wyżej napisał bieganie w tą i z powrotem stawało się monotonne. Więc ja pokładam dosyć duże nadzieje w W2-tak samo jak w NV pokładałem, a trochę się zawiodłem i z całą pewnością w dniu premiery wstawię 1 lub 2 odcinki zagrajmy z W2
27-04-2011 19:45
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Wiedźmin 1. Selevan 14 4.880 22-04-2012 20:09
Last Post: Infelicity

Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5