Post Reply 
Forumowa pogadanka - audycja pierwsza
Author Message
Falc00n Offline
*

RE: Forumowa pogadanka - audycja pierwsza
Dobra, czas, żebym i ja zabrał głos i wyraził swoją opinię nt. owej "pogadanki".

Już na początku audycji słychać świetny wstęp jednego ze speakerów. Nie wiem dokładnie kto to był. Tak czy inaczej świetnie się spisał i według mnie sprawdzi się w kolejnych tego typu pogadankach. Wręcz przypomniał mi Tomka Kreczmara, który prowadzi "Talking heads" na stacji Hyper (kto widział, ten wie o co mi chodzi). Następnym razem proponuję wstawiać na ekranie nick osoby mówiącej.

Całość prezentuje się całkiem nieźle. Rozmowa była dość ciekawa, ale sądzę, że dałoby się wycisnąć nieco więcej. Jak pewnie już wiecie przeszkadzały trochę te szumy i zakłócenia; Dobrze byłoby, gdybyście wyeliminowali ten problem w następnych audycjach. Po obejrzeniu pogadanki można było wyciągnąć parę wniosków. Mimo, że nie zgadzam się z niektórymi z nich, dobrze jest znać zdanie innych. Podobała mi się Wasza dyskusja nt. wulgaryzmów w "Zagrajmy w...". Prezentowała znacznie wyższy poziom niż pozostałe tematy. To był poziom, który mi się spodobał - część filmu, której się najlepiej słuchało.

Oczywiście to tylko moje zdanie. W każdym razie uważam, że nie wyszło najgorzej. Jak na pierwszą taką audycję przynajmniej. Życzę Wam sukcesu, trafienia do jak największej ilości ludzi. I nie chodzi mi tu o liczbę subskrypcji. Może niektórym zagrajmerom przydadzą się Wasze porady :)
28-04-2011 21:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
thefifiasek Offline
*

(28-04-2011 21:35 )Falc00n Wrote:  Już na początku audycji słychać świetny wstęp jednego ze speakerów. Nie wiem dokładnie kto to był. Tak czy inaczej świetnie się spisał i według mnie sprawdzi się w kolejnych tego typu pogadankach.

Dziękuje :) To był mój "pierwszy raz" jeżeli chodzi o rzeczy tego typu. Cieszę się że się podobało.

Wiele pomysłów na usprawnienia dyskusji wyszło podczas rozmowy, np mój pomysł, by wyciszać mikrofony gdy nie zabiera się głosu. Ogólnie myślę że kilka kolejnych pogadanek i będziemy mieli naprawdę przyzwoity poziom :)
28-04-2011 22:44
MrShihor Offline
*

Miło się tego słuchało :D. A następny temat macie? Bo nadał by się temat Piractwo. Przynajmniej ja tak myślę ;d.
29-04-2011 14:55
YgoR5656 Offline
*

Zdecydowanie ta druga pogadanka była dużo lepsza od tej pierwszej. Wydaje mi się, że to zasługa zmiany tematu, który był o 100% ciekawszy od poprzedniego.
Korzystając z okazji, muszę tutaj przeprosić pana thefifiasek'a, który bardzo podnosi poziom tych ALog'ów. Widać, że inteligenty z Ciebie człowiek i wybacz mi te wcześniejsze słowa na Twój temat.
Mądrze wypowiadał się też Gik (chyba, to był Gik). Masz rację, że zagrajmy powinno być czymś w rodzaju recenzji podzielonej na odcinki/party a nie przedstawianiem nieudolności "zagrajmera", który "prezentuję" grę na ślepo.

Czekam na kolejne pogadanki. Ciekawy jestem następnego tematu :)
29-04-2011 22:28
TaboretPL Offline
*

Heh widzę że mam podobne zdanie co pewien użytkownik (nie wiem kto to) ale też lubię oglądać "Zagrajmy w" grę którą wcześniej nie grałem bo w ten sposób można się przekonać czy gra jest fajna czy się spodoba ;P Choć czasami fajnie obejrzeć grę którą już się grało i spojrzeć na nią pod innym kontem przynajmniej takie jest moje zdanie do waszej drugiej audycji xd

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQq2NzBnDAx6Op7-8qL3zh...WISDPWkIrC]
29-04-2011 23:49
punio7 Offline
*

To jest nadal pierwsza pogadanka, tylko dalsza jej część. Zanim to wszystko uda się poskładać to chyba z miesiąc minie ;)

[Image: 88440151.gif]
30-04-2011 00:04
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gik Offline
*

Swoją drogą, to ciekawe komu tak mikrofon pierdział?

[Image: aqI8D.jpg]
01-05-2011 19:48
punio7 Offline
*

To nie mikrofon tylko zakłócenia z zasilacza do laptopa.

[Image: 88440151.gif]
01-05-2011 20:54
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
kaszub Offline

No proszę. Póki co, wszyscy zgadzają się co do Minecrafta. To - o dziwo - najbardziej jak na razie lubiana część pogadanki.
19-05-2011 16:59
Gik Offline
*

Tym razem nie mamy Namaszczenia Gimpera.

[Image: aqI8D.jpg]
19-05-2011 20:15
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5