Post Reply 
Piractwo
Author Message
Grzybiarz Offline
*

RE: Piractwo
Ja nie... Ty...
Poddaję się.
05-10-2012 22:30
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FikSsu Offline
*

Sorki że odświeżam ,no ale dobra.. Bo tego nie znalazłem ,a mnie ciekawi..
Powiedzmy nie kupujesz gry ,ale podoba Ci się ale fundusze na to nie pozwalają..
A chcesz ją np użyć w materiale zagrajmy w .. Ściągasz tą grę ,grasz ,nagrywasz ,wrzucasz na portal np youtube i czerpiesz z tego korzyści materialne ,to chyba też jest do wykrycia ,oraz karalne?
13-12-2012 19:28
MircoCroCop Offline
*

Są gry, które najpierw warto przetestować, by uczciwie za nie zapłacić. Moja kolekcja gier nie jest spora, lecz gry które posiadam są wyjątkowe, te które zostały w mojej pamięci i na długo zostaną.
13-12-2012 19:40
Chomik Offline
*

@UP

Nie wiem czy to zdrowe, bo o ile rozumiem podniecenie po skończeniu gry/filmu/anime/seksu z laską to jest to tylko podniecenie, coś co szybko mija. Fakt, że błahe rzeczy stają się dla nas bardzo ważne jest raczej pokazaniem, że coś jest nie tak.

Ps: Tak, to ja - jeden z tych świetnych internetowych psychologów, którzy po szybkości palców podczas pisania komentarza może dojść do tego dlaczego twój członek jest taki mały i dlaczego mężczyźni polani olejkiem cię podniecają.
13-12-2012 23:45
MircoCroCop Offline
*

@UP. Nie będę porównywał skończenia gry do orgazmu, bez przesady - ale patrzę na to z perspektywy ujęcia samej gry, nie patrzę, czy skakałeś przy niej z radości, turlałeś się, płakałeś - to jest stan indywidualny, taki tytuł powinien jakoś wpłynąć na emocje, ale nie sprawiać, że chcesz skoczyć z mostu - rozumiesz o co mi chodzi? :D

[spoiler]
Quote:Tak, to ja - jeden z tych świetnych internetowych psychologów, którzy po szybkości palców podczas pisania komentarza może dojść do tego dlaczego twój członek jest taki mały i dlaczego mężczyźni polani olejkiem cię podniecają.
[/spoiler]
:D:D
14-12-2012 06:15
FikSsu Offline
*

Tylko mi bardziej chodziło nie o samo `granie` a granie i nagrywanie tej gry. Oczywiście gry nie kupionej ,tylko zassanej z np torrentów :)
14-12-2012 22:30
TheInqizer Offline
*

Jeśli producent każe nam, płacić 199 zł za chłam to wiadomo nie pirace bo głównie gram na ps3
23-01-2013 20:03
LamaTiVi Offline
*

masz demo, sciągnij zagraj nie podoba się nie kupuj, a jeśli ściągniesz od razu i Ci nie podejdzie to jesteś zjebany.
23-01-2013 21:07
Infelicity Offline
*

(23-01-2013 21:07 )LamaTiVi Wrote:  masz demo, sciągnij zagraj nie podoba się nie kupuj,
Taa, wszystko świetnie, tylko wyobraź sobie, że zwłaszcza najwięksi wydawcy rezygnują z dem? Wtedy z tzw. "praworządnych" sposobów na wyrobienie sobie opinii jest poczytanie np. takich różnych CD-Actionów, w którym Mass Effect 3 dostaje 10/10, bo jak powiedział recenzent: "Ta gra ma wiele wad, ale na nie nie zwracam uwagi". Bardzo przekonujące, nie?
Poza tym kolejny niesamowity tok myślenia:
Quote:a jeśli ściągniesz od razu i Ci nie podejdzie to jesteś zjebany.
Bo? Bo co się stanie? Zaoszczędzi pieniądze i czas, wiedząc że to nie gra dla niego.

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
(This post was last modified: 24-01-2013 07:04 by Infelicity.)
24-01-2013 07:04
Malix Away
*

Ja tam zawsze ściągam piracką wersję gry przed zakupem - mam pewność że gra mi się podoba i jest kompatybilna z komputerem.
24-01-2013 07:38
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5