Rozaret

{socialsites}
|
RE: Negatyw zamknął konto
Tak sobie czytam już jakiś czas ten temat. I czytam, czytam, czytam i czytam. I do jakiego wniosku dochodzę? Że być może to jest jakaś wielka intryga polskich youtuberów, aby pokazać jakimi debilami jesteśmy? Ale po kolei...
1. Nie mamy w sumie żadnych dowodów oprócz nagrań audio. Przecież Oni mogli je wspólnie spreparowac bez najmiejszych problemów.
2. "Ukradzione konta" - Nie wiadomo ile haseł wykradziono. A co jeżeli youtuberzy zainwestowali i kupili pare kont premium i wszystko upozorowali? Co to jest np. 15 kont dla 15 osób (niektórzy pracujący).
3. Paczka modów - Czy nikt nie sprawdzał czy przed ukryciem filmu na status niepubliczny nie zostala podmieniona? Wczesniej wszystko moglo byc ok, a teraz podano nam spreparowaną paczkę?
4. Mentalność ludzi - Naprawdę? Ktoś kto ryzykował odsiadkę w pierdlu, ktoś kto zarabiał stałe (i spore pieniądze) na yt będzie przez taki czas tonąć w hipokryzji, a jak sprawa przycichnie to zacznie nagrywać jak gdyby nic? Dla mnie to troche dziwne.
Tyle ode mnie. Pragnę zaznaczyć iż to są tylko moje reflekcje na ten temat. Pozdrawiam.
(This post was last modified: 20-12-2012 00:45 by Rozaret.)
|
|
20-12-2012 00:38 |
|
Baldo

{socialsites}
|
|
20-12-2012 12:31 |
|
LamaTiVi

{socialsites}
|
|
|
23-12-2012 22:52 |
|
MrRepo

{socialsites}
|
(23-12-2012 22:52 )LamaTiVi Wrote: to jest fake:
http://www.youtube.com/watch?v=CGXho1ODZlU ??
czy się zbija z tego wszystkiego?
Cóż, ma wyjebane bo wie, że raczej żadne konsekwencje prawne mu nie grożą, po świętach zapowiada się powrót + filmik odnośnie tej sprawy. Na fb gromadzi fanów od nowa którzy są tak wtajemniczeni, że nawet nie widzą iż się przyznał :D
Podejrzewam, że dalej będzie prowadzić swój kanał - może odejdzie te kilka tyś osób, ale reszta zostanie i będą go oglądać.
|
|
26-12-2012 00:27 |
|
Klepacz

{socialsites}
|
Nie wiem czy to będzie kogoś obchodziło, ale krążyłem sobie po omegle kiedy to pan X miał live. (nie chcę nikogo reklamować) i zobaczyłem tam negatywa. ;P
|
|
27-12-2012 22:17 |
|
Sou

{socialsites}
|
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
:cool:
|
|
28-12-2012 08:04 |
|
FearPL1

{socialsites}
|
(26-12-2012 00:27 )MrRepo Wrote: (23-12-2012 22:52 )LamaTiVi Wrote: to jest fake:
http://www.youtube.com/watch?v=CGXho1ODZlU ??
czy się zbija z tego wszystkiego?
Cóż, ma wyjebane bo wie, że raczej żadne konsekwencje prawne mu nie grożą, po świętach zapowiada się powrót + filmik odnośnie tej sprawy. Na fb gromadzi fanów od nowa którzy są tak wtajemniczeni, że nawet nie widzą iż się przyznał :D
Podejrzewam, że dalej będzie prowadzić swój kanał - może odejdzie te kilka tyś osób, ale reszta zostanie i będą go oglądać.
Skąd wiesz?:D
|
|
28-12-2012 12:40 |
|