adamxx1270

{socialsites}
|
RE: Negatyw zamknął konto
Dla mnie ta sprawa jest śmieszna, ale mimo to śledzę codziennie to forum z nadzieję że jest większa paczka informacji na temat DDOS/Minecash. Tylko zastanawia mnie jak, się toczy życie Negatywa i Maćka - jeżeli myślą że nie poniosą kary to się cholernie mylą. Przecież mieli znajomych, kuzynów, rodziców, rodzine i ich też nabijają w butelkę ? zapewne tak bo nie mają jaj aby podać nicki tych osób które brały w tym udział oczywiście w przyszłym roku sprawa się zakończy ale jak długo, ile będziemy szukali osób które są temu winnę nie wiem - ale musimy czekać. Założe się że teraz nie którzy programiści siedzą nad tą paczką.
|
|
28-12-2012 16:34 |
|
MrRepo

{socialsites}
|
(28-12-2012 12:40 )FearPL1 Wrote: (26-12-2012 00:27 )MrRepo Wrote: (23-12-2012 22:52 )LamaTiVi Wrote: to jest fake:
http://www.youtube.com/watch?v=CGXho1ODZlU ??
czy się zbija z tego wszystkiego?
Cóż, ma wyjebane bo wie, że raczej żadne konsekwencje prawne mu nie grożą, po świętach zapowiada się powrót + filmik odnośnie tej sprawy. Na fb gromadzi fanów od nowa którzy są tak wtajemniczeni, że nawet nie widzą iż się przyznał :D
Podejrzewam, że dalej będzie prowadzić swój kanał - może odejdzie te kilka tyś osób, ale reszta zostanie i będą go oglądać.
Skąd wiesz?:D
Śledzę sprawę od początku.
Nie wiem odnośnie czego pytasz, zgaduję, że o powrót. Cóż, rozmawiałem z nim i widziałem na fb u niego co tam się dzieje - jak ktoś wspomni o sprawie to jego fani szybko go przygaszają i leci coś pokroju "weź już wyjdź z tą sprawą" lub "ile można o tym mówić"...
A jeśli chodziło Ci o aspekty prawne to nie oszukujmy się, o co go oskarżą? Jeśli tylko promował tego moda to niewiele mu zrobią. Potrzebne byłyby dowody, że miał te konta i je sprzedawał, ale z drugiej strony nikt takowych kont nie stracił, bo hasła nie były zmieniane.
|
|
28-12-2012 23:49 |
|
Piteer

{socialsites}
|
Twórcami modu byli(nicki z yt) LuKz1337 i azaell1337. Niestety obaj usunęli swoje konta, gdy Delti wspomniał o nich w swoim filmiku. Wiem, że LuK'a można spotkać jako admina na pewnej serwerowni minecraftowej. Jest on też twórcą launchera tej serwerowni. Wiem też tyle, że on wykonywał ataki na dedyka i inne tego typu sprawy na inną serwerownię, na której też kiedyś miał admina i zrobił launcher.
|
|
29-12-2012 13:37 |
|
gadrin

{socialsites}
|
|
|
29-12-2012 20:59 |
|
Reeposter

{socialsites}
|
A ja mam wrażenie, że iDelti był zamieszany w DDoS i w Ruttkoffzgih4x0rteam i że tak na prawdę ataki DDoS nie były powiązane z atakami za pomocą Minecasha, tylko chodziło o coś zupełnie innego.
|
|
02-01-2013 20:56 |
|
Klepacz

{socialsites}
|
Wiadome jest, że osoby, które są zamieszane w tą sprawę muszą być ważne, skoro nikt ich nie ujawnia.
|
|
03-01-2013 15:17 |
|
maciunio249

{socialsites}
|
(This post was last modified: 03-01-2013 15:23 by maciunio249.)
|
|
03-01-2013 15:22 |
|