Rexlu
{socialsites}
|
RE: Nowe tło rockalone2k
Oj dajcie już spokój ;). Myślę, że każdy bardziej rozgarnięty człowiek wie o tym.
Hmm skkf nie przypuszczałem, że aż tyle może być tych "zamówień na reklamę".
Znaczy wiadomo że w jakimś stopniu, ale nie myślałem, że aż tak bardzo "desperacko" każdy producent szuka takiej reklamy.
|
|
09-01-2013 14:44 |
|
QueQue
{socialsites}
|
Kolejny temat, którego główna myśl skupią się na tym "Jaki to Rock jest zły i się sprzedał." Prawdziwa sztuka obroni się sama. Jeżeli kanał Rocka jest najczęściej oglądanym kanałem tzn. że ludziom się podoba i tyle. Jeżeli komuś to bardzo przeszkadza tzn. że jest zawistnym polaczkiem, który swój brak sukcesu zwala na kogoś innego....
|
|
10-01-2013 00:38 |
|
QueQue
{socialsites}
|
Ale film o którym wspomniałeś był kompletną klapą i nikt nie chciał tego oglądać, więc mamy całkowicie inną sytuację niż w przypadku pana Remigiusza.
|
|
10-01-2013 01:09 |
|
QueQue
{socialsites}
|
Tobie się nie podoba ale 300 tysięcy innych osób ogląda go regularnie i to o czymś świadczy. Tak jak mówiłem "Prawdziwa sztuka obroni się sama".
|
|
10-01-2013 01:32 |
|
QueQue
{socialsites}
|
Oczywiście, że możesz wyrazić opinie :) Jednak istnieje taka zależność iż zwykłym ludziom filmy Rocka się podobają, zaś osobą kręcącym na yt nie za bardzo...
|
|
10-01-2013 02:16 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(10-01-2013 00:38 )QueQue Wrote: Kolejny temat, którego główna myśl skupią się na tym "Jaki to Rock jest zły i się sprzedał."
Raczej ile można zrobić, by się reklamować, jak bardzo można gonić zysk, zanim się w nim zatracisz etc. Ale takie rzeczy trzeba przeczytać między wierszami, nie winię cię za ułomność powierzchownego widzenia.
Quote:Prawdziwa sztuka obroni się sama.
Jasne, jego bełkot o BG czy failowanie w Dishonored to kultura wysoka. To się nijak nie broni, to jest po prostu zamiatane pod dywan masą fanbojskich owieczek.
Quote:Jeżeli kanał Rocka jest najczęściej oglądanym kanałem tzn. że ludziom się podoba i tyle.
I co z tego? Zakładam, że nikt do oglądania ich nie zmusza, zatem? Ad populum nie wyszło?
Quote:Jeżeli komuś to bardzo przeszkadza tzn. że jest zawistnym polaczkiem, który swój brak sukcesu zwala na kogoś innego....
Wycieranie gęby etykietkami jest sztampowe i tylko pokazuje twój niski poziom.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
10-01-2013 02:20 |
|