Kern3l

{socialsites}
|
RE: Wiedźmin 2
(04-02-2011 22:01 )punio7 Wrote: Jakkolwiek gra na pewno wszystkim się spodoba o tyle już teraz wszyscy hejtują nowy biseksualny wizerunek Geralta.
Raczej jego świeżą ranę, z której nie zmył jeszcze zaschniętej krwi ;>
(05-02-2011 19:46 )RIG Wrote: Jedynka była fajna,Lecz te całe bieganie 40x w tę i z powrotem było wkurzające.Mam przenajświętszą nadzieję że to się nie powtórzy w dwójce,bo inaczej nie zagram(zawsze przed kupnem gry sprawdzam opinię innych ludzi o niej).
Rzeczywiście było wyjątkowo męczące, raz miałem przerwę w graniu przez to. Jednakże w np. Morrowindzie bywało o wiele gorzej, ale świat był otwarty i nie męczyło (choć raz jakieś 5h szukałem pewnego, ukrytego miejsca do ważnego questa... Przez otwartość świata!).
(06-02-2011 01:55 )ModronCube Wrote: No jasne, wyrzućmy 'bieganie' z cRPG i dodajmy więcej sieczki. Yay !
Dodajmy więcej gadania! Tego bynajmniej złośliwie nie mówię.
(27-04-2011 19:16 )MariuszSnioncyNoname Wrote: Pozwólcie że przyłącze się do dyskusja jako osoba która ukończyła wiedźmina pierwszego oraz kilka innych kier typu rpg. Trzeba przyznać że back tracking w tej grze jest dość uciążliwy gdyż trasa marszu którą możemy obrać jest dość ograniczona. Można by uprzyjemnić tą część rozgrywki dając bardziej otwarty świat, czego raczej na pewno dokonali twórcy w wiedźminie drugim. Ale trzeba przyznać też że back tracking jest nieodzownym elementem każdego rpg(tak mi się wydaje). Więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko oczekiwać na najnowszą produkcje rodzimego studia i samemu ocenić
Sensownie prawisz. Btw. backtracking kojarzy mi się jedynie z nawrotami w algorytmach i nie wydaje mi się, żeby ktoś w takim kontekście tego słowa używał. Podoba mi się takie "znaczeniotwórstwo" ;]
(27-04-2011 19:45 )bogaczyna Wrote: ja osobiście bardzo czekam na Wiedźmina 2 z którego zamierzam zrobić zagrajmy- już kupiłem Pre-Order. Sama jedynka bardzo mnie wciągnęła, fabuła, świat, sam gameplay, ale tak jak ktoś wyżej napisał bieganie w tą i z powrotem stawało się monotonne. Więc ja pokładam dosyć duże nadzieje w W2-tak samo jak w NV pokładałem, a trochę się zawiodłem i z całą pewnością w dniu premiery wstawię 1 lub 2 odcinki zagrajmy z W2
Przeszedłem i podobał mi się ten cRPG (8/10, jednakże bardziej niż "c" podobał mi się "RPG"). Prędzej czy później kupię - a jak kupię, to zrobię zagrajmy - jakoś nie widzę obecnie sensu grania w gry sp bez nagrywania... Taka strata czasu, z której nic nie wynika, chociażby mogło ;]
<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
|
|
29-04-2011 02:15 |
|
MariuszSnioncyNoname

{socialsites}
|
(27-04-2011 19:16 )MariuszSnioncyNoname Wrote: Pozwólcie że przyłącze się do dyskusja jako osoba która ukończyła wiedźmina pierwszego oraz kilka innych kier typu rpg. Trzeba przyznać że back tracking w tej grze jest dość uciążliwy gdyż trasa marszu którą możemy obrać jest dość ograniczona. Można by uprzyjemnić tą część rozgrywki dając bardziej otwarty świat, czego raczej na pewno dokonali twórcy w wiedźminie drugim. Ale trzeba przyznać też że back tracking jest nieodzownym elementem każdego rpg(tak mi się wydaje). Więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko oczekiwać na najnowszą produkcje rodzimego studia i samemu ocenić
Sensownie prawisz. Btw. backtracking kojarzy mi się jedynie z nawrotami w algorytmach i nie wydaje mi się, żeby ktoś w takim kontekście tego słowa używał. Podoba mi się takie "znaczeniotwórstwo" ;]
Dzięki za uznanie i sorry za błędy.
Pojęcie "backtracking" z tego co wiem jest fachową nazwą stworzoną do gier (RPG,cRPG) czyli tego co inni określają chodzeniem w te i spowrotem.
|
|
29-04-2011 18:11 |
|
Sedrector

{socialsites}
|
Mi się tam jedynka podobała na dwójkę wyczekują z niecierpliwością. Niestety na razie pogram w to tylko u kolegi z względu na mój komputer. Mam do was pytanie, czy wiecie może w Wiedźminie 2 będzie system walki w stylu hack and slash?
|
|
10-05-2011 18:18 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Ciekawe, kto pierwszy nakręci Wiedźmina 2. Robimy zakłady?
|
|
13-05-2011 11:46 |
|