Jakość, a popularność.
|
Author |
Message |
Elwood

{socialsites}
|
RE: Jakość, a popularność.
Okej. Tak czy siak dałem opcję ,,Talent'', ale nie jest tak, że stawiam jakość komentarza głoosowego ponad wszystko, a reszta się nie liczy. Jeżeli głos autora szumi jak cholera, co mi po jego talencie? Mimo wszystko jednak wolę oglądać filmy w słabej (oczywiście bez przesady) jakości, ale za to z dobrym komentarzem, niż film full hd 1080p z krystaliczną jakością audio, ale kiepskim komentującym.
|
|
15-01-2013 23:17 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Zapominasz, że wielu z nich nie są zainteresowani 'wybijaniem' się, po prostu nagrywając i wrzucając to, co robią. Z reguły to ci, których materiały przedstawiają wiele do życzenia (i zostawiam tu nawet) mówią o popularności.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
17-01-2013 12:29 |
|
john

{socialsites}
|
Wystarczy zobaczyć na materiały Klocucha by stwierdzić że jeśli chodzi o popularność to jakość ma niewiele do gadania dlatego tak ciężko się wybić. Gdyby się wybijały osoby z wysoką jakością audio/video to by się wybijał każdy kto by wydał pieniądze na sprzęt i ogarniał montowanie i renderowanie.
|
|
17-01-2013 20:27 |
|
Rexlu
{socialsites}
|
Jakość i ciekawy komentarz się niejako wiąże i jest nierozłączną częścią dobrego materiału. Jakość głosu musi być dobra bo jeżeli nie to widz nie oglądnie, jak i komentarz musi być przemyślany, bo widz stwierdzi że nie chce mu się słuchać tego pana co przemawia :)
|
|
20-01-2013 01:35 |
|
Itterek

{socialsites}
|
Jak dla mnie to jest za dużo 18-23 letnich youtu-bezrobotnych-ciot, które mają dobrego neta. Jak mam internet 1mb/s download i 20-25kb/s upload (na lepszy nie ma technicznej możliwości kupna) i mogę nawet oglądać w 360p czy 240p. Komentarz to najważniejsza rzecz i nawet jakbym rozdawali kaskę z agory widzom w konkursach to bym nie subował gdyby koleś miał dykcję (przy tym konkursie) jak 10 latek z autyzmem. Gdzie jest ten poziom materiałów? Pytam się - gdzie?
|
|
19-03-2013 19:12 |
|
User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)