Pozytywy R&R
|
Author |
Message |
KrzychuuuPe
{socialsites}
|
Pozytywy R&R
R&R ja bym porównał do Justina B. Z jednej strony są skierowani do mas, albo do niezbyt ambitnych użytkowników, albo do łatwo dających się zmanipulować ludzi. Ale z drugiej strony? Czy jest coś pozytywnego, albo czy jest coś, co chociaż zalatuje pozytywem w ich działalności, materiałach itd.? Czy naprawdę nie ma niczego?
|
|
28-01-2013 19:22 |
|
KrzychuuuPe
{socialsites}
|
RE: Pozytywy R&R
(28-01-2013 23:45 )Innominatus Wrote: Wybacz, nie widzę żadnego pozytywu w tych kanałach, no chyba że tła.
i to wystarczy ;]
|
|
28-01-2013 23:51 |
|
Akahan

{socialsites}
|
RE: Pozytywy R&R
Pozytywnego? W Rocku najgorsze są te jego "vlogi", w których porusza takie przyziemne i banalne tematy, do tego z tym wkurzającym akcentem jakby gadał do dzieci z przedszkola... Jak ma mnie to zainteresować skoro słuchając tego czuję się jak jakiś niedorozwój? Zdaję sobie sprawę, że ludzie tacy jak ja stanowią mały ułamek jego wyświetleń i większość jednak jara się tym, że pan Rock dostał mandat lub jego historiami szkolnymi czy innym badziewiem, ale mnie to nie interesuję...
O Roju się nie wypowiem, gdyż obejrzę jego filmik raz na 2 miesiące.
Pozytywy? Na pewno jakość filmów i organizacja kanału, szkoda tylko, że nie jestem ich targetem.
|
|
29-01-2013 19:30 |
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)