FratelloAgito
|
Author |
Message |
FratelloAgito

{socialsites}
|
FratelloAgito
Witam wszystkich!
Zanim zaczniesz oglądać moje LP to wpierw radze to przeczytać. Moim głównym powodem dlaczego LP, jest to że mam złą dykcję oraz wadę wymowy. A z tego co wiem, to bardzo pomaga, co prawda nie od razu, ale po jakimś czasie jest znaczna poprawa. A drugim powodem, mogę nawet powiedzieć "pobocznym" powodem jest to że naprawdę mi się to podoba :)
Wracając do tematu, jestem zwykłym chłopakiem, który ma manie znajdowania różnych sekretów grach oraz zbierania achivmentów. Nie gram w gry po to aby się pochwalić "Jaki jestem dobry!" czy coś w tym stylu, po prostu gram dla zabawy oraz żeby czasem się rozluźnić i się czegoś nauczyć ;) Jeśli uważasz gry nie tylko za kolejne "wyzwanie" tylko zabawę to zapraszam na mój kanał :)
Aktualne projekty :
- Devil May Cry 4
Planowane projekty :
-Bloodrayne
-Darksiders
Mój kanał : http://www.youtube.com/user/FratelloAgito
Jestem też otwarty na krytykę, więc byłbym wdzięczny za jakieś rady lub coś.
|
|
06-05-2011 12:24 |
|
Roofix

{socialsites}
|
RE: FratelloAgito
Albo stwierdź, że to taka gwarowa naleciałość, choć i to musisz umieć jak udowodnić.
|
|
16-05-2011 15:05 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Albo się zgódź z powyższym i dalej obrabiaj dupsko za plecami. Roofix i Gik, też was lofciam.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
16-05-2011 18:32 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Wiesz, też kiedyś już sobie zaplanowałem - zobaczymy, kto będzie pierwszy.
|
|
16-05-2011 23:00 |
|
Sworson

{socialsites}
|
Kaszubiak, szacunek dla ciebie. Wielu dyslektyków, nic nie robi sobie ze swojej pisowni. Miałem takiego kolegę, tłumaczył się: "Nie da się tego wyleczyć, próbowałem i nic".
U ciebie, nie jest tak źle z tą wymową. Tylko cię dość słabo słychać.
(This post was last modified: 17-05-2011 06:42 by Sworson.)
|
|
17-05-2011 06:41 |
|
FratelloAgito

{socialsites}
|
Odnośnie tej mojej wady wymowy, w ciągu pół miesiąca, znacznie się poprawiło. Na pewno jest lepiej niż kiedyś, a co do dysleksji, to sam ją mam, a raczej miałem. Bo udało mi się z tego wyleczyć. Czasami jeszcze zrobię jakieś głupie błędy, ale są one rzadko zauważalne. Można się ze wszystkiego wyleczyć, wystarczy chcieć.
A co do moim LP, moim zdaniem jest dobrze, mówię teraz o wiele częściej, tylko mam mały problem z dźwiękiem... ale jakoś sobie z tym poradzę.
|
|
17-05-2011 07:45 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)