(17-05-2011 21:32 )Mide Wrote: Sceny intymne? Hmmm nic specjalnego, aczkolwiek niepełnoletniemu gry bym nie kupił :P
Właśnie tutaj zgadzam się z CD-A - są po prostu zwykłymi scenami dla pełnoletnich, a nie napaleńców. Już na początku możesz poznać po komentarzu (lub jego braku), czy gra w grę osoba psychicznie dorosła.
(17-05-2011 21:32 )Mide Wrote: Za to bardzo mnie denerwuje gra w kości
Mnie też, z tego względu, że w W1 bez problemu wygrywałem, a tutaj w prologu mnie 5 razy pod rząd objechał, mimo że te same taktyki używam...
Aha, BARDZO mnie denerwuje akceleracja myszy. Muszę jakoś ją wyłączyć.
(17-05-2011 21:32 )Mide Wrote: EDIT:
@UP
ja gram na łatwym i już padłem 3 razy jak mnie obeszli przeciwnicy i nie mogłem zwiać z małą ilością HP więc nie wiem czy tak nie spowalnia :)
Ja na normalu w drugiej batalii, gdy jesteś sam kontra kilka grupek, powtarzałem kilka razy - trzeba zupełnie innej taktyki używać. Walka z doskoku pełną gębą.
Miałem też wrażenie, że jak zbyt szybko wciśniesz parowanie, to nie załapuje ruchu. Tzn. kilka razy miałem tak, że kliknąłem atak i od razu wcisnąłem parowanie ,a on wykonał atak i stanął jakby nigdy nic. Jeszcze muszę się upewnić, ale chyba nie można zbyt szybko klikać 0.o
(17-05-2011 21:36 )Mide Wrote: jeszcze nie skończyłem LP pierwszego z ME (znaczy jeszcze nie mam wszystkiego wrzuconego) więc nie spełniam wymogów regulaminu
Przeczytaj dokładniej regulamin ;> Albo seria, albo 30 (15min) odcinków. W sumie wychodzi na: albo seria, albo 7.5h materiału. Jeśli tego nie spełniasz, możesz po prostu poprosić kogoś, kogo uznasz za robiącego niezłe LP, o prywatną recenzję.