lanceq

{socialsites}
|
RE: O tym jak przedstawiciel "networku" jest sobie modem w dziale "Partnerstwo"
(26-03-2013 08:50 )Sou Wrote: Dział partnerstwo na letsplej.pl stał się bardzo stronniczy. Amator dostał moda i wygląda to dziadowsko. Admin pewnie ma to w dupie bo to forum internetowe a nie jego życie. Ważne żeby hulało ;d
Ogólnie jak komuś rośnie penis z powodu ikonki "mod" to do moderowania się nie nadaje. Idealna sytuacja to taka kiedy moderatorów na forum kompletnie nie widać. W dziale partnerstwo ostatnio co 2gi post ma jakiś komentarz od lancqa, tematy sztucznie pozakładane/poprzyklejane itd.
Komuś się nudzi i tyle ;]
O boziu, jaki język nienawiści, poruszyło mnie to :(
(26-03-2013 15:07 )Rangy Wrote: temat super świetnego moderatora i założyciela hub-networku, który chyba jest na trzecim szczeblu pod AdSense. Pozdrawiam.
Nie maluteńki :)
Kiedy w kontrakcie jest mowa o stawkach GROSS wtedy tiery są nie ważne, ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież eksperci networkowi z zgw wiedzą lepiej niż sami CA, wybacz za zwrócenie uwagi :(
(This post was last modified: 26-03-2013 21:37 by lanceq.)
|
|
26-03-2013 21:21 |
|
Mandero

{socialsites}
|
Lancuś ale ludzie od tego Twojego networku co tam jest na równi Magnolii, dzięki któremu mogłeś założyć ten swój, to dla nich 5k wyświetleń dziennie to 'very big channel', który kwalifikuje się już pod CA xD.
apparatus też usunął ci sygnaturę
(This post was last modified: 26-03-2013 23:49 by Mandero.)
|
|
26-03-2013 21:44 |
|
lanceq

{socialsites}
|
|
|
27-03-2013 15:57 |
|