Reklama? :v
Dobra, jaja sobie robię. Słyszałem o tym, musi być fajne. Takie wprowadzanie znajdziek z gier do realu, ale jak to "Rojalek" powiedział - trzeba mieć dużo cierpliwości i chęci. I wbrew pozorom (przynajmniej dla mnie) nie jest w Polsce tak rzadki, bo nawet u mnie na zadupiu trochę tych skrytek było (jakieś 15). Myślę żeby wyjść kiedyś z kumplami i poszukać tych skrytek, ale jakoś nie mogę się zabrać...
Co do cierpliwości i chęci to racja, ale satysfakcja gwarantowana :)
Na drugim filmiku którym wstawiłem widać jak mogą być poukrywane skrzynki, nawet w ślimaku.
Nie jest rzadki, dużo naprawdę dużo jest tych skrzyneczek, lecz nie w każdym zakątku.
24-07-2014 10:13
punio7 Posts: 1.019
{socialsites}
Hah, interesujące że nawet w samym centrum Warszawy znajduje się dużo skrytek. Może spróbuję zapolować na którąś :) Jest gdzieś na tej stronie dokładnie opisane jaki typ skrytki co oznacza?
(This post was last modified: 24-07-2014 10:44 by punio7.)
Opencaching jakby nie było, jeżeli bawimy się tylko w Polsce, to nie ma co się bawić w inne strony, chociaż na geocaching.com bywają skrzynki których nie ma na opencaching. Ja korzystam osobiście z tego i z tego.
(This post was last modified: 25-07-2014 11:46 by Rexlu.)
Ta, trochę się tym interesuje. Swego czasu zwiedziałem kilka bunkrów w moich okolicach (a jest ich bez liku, bo to takie sławne miejsce z czasów IIWŚ. Nigdy jednak tego nie kręciłem ani nie zapuszczałem się w jakieś bardzo "hardkorowe" lokacje, bo szkoda mi było pieniędzy na sprzęt.
Zastanawia mnie, swoją drogą, jakie krążą opinie w środowisku polskiego UrbEksu o pewnych bardzo medialnych braciach, filmujących takowe eskapady. Spodziewałem się jakiś szitstormów, a tu nic znaleźć nie mogę.