Post Reply 
Hype (nie)spełniony
Author Message
Valion Offline
*

RE: Hype (nie)spełniony
@sworson

Piwko dla Ciebie.
13-06-2011 18:28
Find all posts by this user Quote this message in a reply
CTSG Offline
*

(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Ta emotikona zapewne świadczy o wyluzowaniu i pewności siebie w tej wypowiedzi z czystej hipokryzji.
Emotka jest po to, żeby podkreślić absurdalność tego, co się tutaj dzieje.
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Mam Ci przypomnieć, jak niespójne są Twoje wcześniejsze wypowiedzi do mnie skierowane? Czy może nadal chcesz się pławić w swojej hipokryzji z dalszej części wypowiedzi, gdzie to niby jesteśmy zamknięci?
Again - starasz się łapać mnie za słówka. Nie muszę Ci chyba mówić w jakich okolicznościach ludzie robią ten desperacki krok.
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Pisze ten, który to blokuje ludzi za odmienne zdanie. Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na cudze argumenty, to faktycznie może Ci się wydawać, że jesteśmy zamknięci.
Aight, specjalnie dla Calra powtórze po raz po raz wtóry - Sintrax dostał blocka za to, że jest radykalistą i prowokatorem. Jak ciężkie to może być do zrozumienia?
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Jeśli tak, to znaczy, że widzowie chcą ZW z nowej gry jak najszybciej, czyli kto szybciej owe zrobi, zyska tych widzów, czyli to jednak wyścig.
Ale ja mam widzów i jakoś się nie palę, żeby mieć więcej. Za to palę się, żeby grać w nowe gierki, bo mnie to jara i jara też ludzi, którzy już postanowili mi zaufać.
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Prowokacja i wzmacnianie własnego ego - bez konkretów, bez uargumentowania i potwierdzenia dowodami.
Co widziałeś? Może opiszesz dokładniej i zobaczymy stopień Twojej dezinformacji. Plus znajomi - oczywiście. Najlepsze źródło informacji, szczególnie, że większość pewnie już nadała mu etykietę "trolla" i "hejtera".
Słońce, nawet dla Ciebie nie będę się powtarzał 2 razy w tym samym poście...
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Porównujesz śmierć tysięcy ludzi do filmu na YouTube.
To chyba mała przesada. Szczególnie mnie to zabolało, gdyż jestem w połowie Amerykaninem.
Nie chciałem tego pisać, ale jesteś niedojrzały.
Porównałem absurdalne teorie tworzone na potrzeby żądnej skandalu szarej masy z tym, co część z Was uskutecznia na tym forum. Ale to nic. Nie przeszkadzaj sobie w selektywnym pojmowaniu moich wypowiedzi.
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  My też. I dziękuję, za szydzenie z nas, nazwaniem nas sarkastycznie "ekspertami". Z góry widać, kto tutaj czuje się bezpieczniej ze swoimi argumentami.
No tak, bo to ja jestem ten, co szydzi, prawda? :) Chyba zapominasz, co w pierwszej kolejności skłoniło mnie do odezwania się na tym forum.
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  A na siebie spójrz i na wcześniejsze swoje wypowiedzi, zarzuty, domysły, itp.
Te, które są odpowiedzią na Wasze zarzuty?
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Valion jest prorokiem. Darmowy Internet dla tego Pana!
Nasza "rozmowa" tutaj jest bezproduktywna. Stoimy w miejscu i bijemy się postami po mordach. Nikt o zdrowym podejści do życia nie będzie w czymś takim trwał. Valion najwidoczniej też to rozumie. ;]

Again - wpadłem tutaj z bardzo pokojowym nastawieniem i nadzieją, że wniosę coś wartościowego do dyskusji. Spotkałem się z uprzedzeniami, bezpodstawnymi oskarżeniami i ogólnie bardzo niemiłą atmosferą. Nie dziwcie mi się, że nie widzę sensu w dalszym wypowiadaniu się. Pozdrawiam.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
13-06-2011 18:42
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valion Offline
*

Znowu wygrałem !

@CTSG

Tylko, chodziło mi o to, że będziesz spadał, ponieważ odniesiesz wrażenie, że każdy Cię atakuje, a Ty po prostu konkretów napisać nie umiesz.

Co do historii, powiedz nam, jaka ona była (Sam brałem w niej udział, więc wiem co i jak). Z chęcią posłuchamy. Pozdro !
(This post was last modified: 13-06-2011 18:51 by Valion.)
13-06-2011 18:45
RomanPL79 Offline
*

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Pisze ten, który to blokuje ludzi za odmienne zdanie. Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na cudze argumenty, to faktycznie może Ci się wydawać, że jesteśmy zamknięci.
Aight, specjalnie dla Calra powtórze po raz po raz wtóry - Sintrax dostał blocka za to, że jest radykalistą i prowokatorem. Jak ciężkie to może być do zrozumienia?

Takie jedno pytanie - od kiedy krytyka jest prowokacją?
13-06-2011 18:48
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
CTSG Offline
*

(13-06-2011 18:48 )RomanPL79 Wrote:  Takie jedno pytanie - od kiedy krytyka jest prowokacją?
Nie jest. Prowokacja jest prowokacją, a krytyka jest krytyką. A Sintrax to prowokator.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
13-06-2011 18:51
Valion Offline
*

@CTSG
"A Sintrax to prowokator"

Argument proszę.
(This post was last modified: 13-06-2011 18:52 by Valion.)
13-06-2011 18:52
CarlSheppards Offline
*

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  Again - starasz się łapać mnie za słówka. Nie muszę Ci chyba mówić w jakich okolicznościach ludzie robią ten desperacki krok.
Zaprzeczanie to też desperacki krok. Po prostu podważyłem spójność Twoich wypowiedzi. Patrz co piszesz, nie zaprzeczaj sam sobie.
(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  Aight, specjalnie dla Calra powtórze po raz po raz wtóry - Sintrax dostał blocka za to, że jest radykalistą i prowokatorem. Jak ciężkie to może być do zrozumienia?
(13-06-2011 18:22 )CarlSheppards Wrote:  Prowokacja i wzmacnianie własnego ego - bez konkretów, bez uargumentowania i potwierdzenia dowodami.
Czytanie. Ze. Zrozumieniem.

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  Ale ja mam widzów i jakoś się nie palę, żeby mieć więcej. Za to palę się, żeby grać w nowe gierki, bo mnie to jara i jara też ludzi, którzy już postanowili mi zaufać.
No dobra.
Fanboy'e też się liczą? Ci, których nie zablokowałeś za "prowokacje".

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  Słońce, nawet dla Ciebie nie będę się powtarzał 2 razy w tym samym poście...
Więc po co robiłeś to wcześniej? Też pisałem o prowokacji.
Co Ty wyprawiasz?

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  Porównałem absurdalne teorie tworzone na potrzeby żądnej skandalu szarej masy z tym, co część z Was uskutecznia na tym forum. Ale to nic. Nie przeszkadzaj sobie w selektywnym pojmowaniu moich wypowiedzi.
To i tak była przesada. Brak przeprosin za obrazę narodu? No dobra.

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  No tak, bo to ja jestem ten, co szydzi, prawda? :) Chyba zapominasz, co w pierwszej kolejności skłoniło mnie do odezwania się na tym forum.
No tak, bo na forum nie można wyrażać własnej opinii. I pokaż mi to szydzenie. Chyba Gik jasno wszystko wytłumaczył.

(13-06-2011 18:42 )CTSG Wrote:  Again - wpadłem tutaj z bardzo pokojowym nastawieniem i nadzieją, że wniosę coś wartościowego do dyskusji. Spotkałem się z uprzedzeniami, bezpodstawnymi oskarżeniami i ogólnie bardzo niemiłą atmosferą. Nie dziwcie mi się, że nie widzę sensu w dalszym wypowiadaniu się. Pozdrawiam.
Jeszcze raz spójrz na siebie i wszystkie Twoje zarzuty, uprzedzenia, bezpodstawne oskarżenia i szydzenie z innych.
13-06-2011 18:52
Kern3l Offline
*

(13-06-2011 17:12 )ModronCube Wrote:  @Kernel
Brawo, zrozumiałeś, że mogę posługiwać się wieloma nickami naraz.

Nie to wtedy zrozumiałem, ale mniejsza z tym.

(13-06-2011 17:32 )Gik Wrote:  @Kern3l

Gdzie ja do ciężkiej cholery kogoś oczerniam, co?

Okay, oczernianie to za mocne słowo. Zwyczajnie poziom zgryźliwości jest zbyt duży, by się to normalnie czytało.

(13-06-2011 17:32 )Gik Wrote:  Zbyt agresywne artykuły. Może. Postaram się trochę ograniczyć. Ale będzie to trudne, skoro napisanie byle czego = oczernie ludzi.

Myślę, że to będzie dobry kierunek. Środek jeszcze okay, ale początek i końcówka "nie nadawała się".

(13-06-2011 17:32 )Gik Wrote:  Link do babki podałem, bo śmieszą mnie ludzie, którzy zamiast normalnie powiedzieć dzień dobry wyjeżdżają z jakimś "konicziła". Prywata jak cholera, faktycznie, może i powinienem był sobie to darować.

Tak właśnie myślę.

(13-06-2011 17:32 )Gik Wrote:  "Kiedy robić zagrajmy, za wcześnie - źle, za późno - źle". Odczekać przynajmniej ten symboliczny tydzień.

W jakim celu? Mam ochotę na grę - to jest najlepszy moment na zagrajmy na ślepo, gdyż wtedy najentuzjastyczniej się do niej podchodzi. Nadal uważam, że złe mogą być jedynie motywy i/lub sposób, a nie czas nagrywania.

(13-06-2011 17:32 )Gik Wrote:  A jeżeli już jest wykonane jakieś porządne zagrajmy z danej gry, to - szok - nie nagrywać w ogóle :0.

Nikt nigdy nie zrobił LP z MOIM komentarzem. Jednym się spodoba, innym nie - tak samo jak owe "porządne zagrajmy". Jeśli oba będą stać na dobrym poziomie, to ludzie wybiorą sobie po prostu najbardziej im pasujące pod względem prowadzącego. Monopol = brak alternatyw = kiepsko dla oglądających. Fakt, że czasem ciężko się przebić w wynikach wyszukiwania do czegoś dobrego - ale tutaj powinno się krytykować sposób tworzenia Zagrajmy, a nie sam fakt, że się je tworzy.

(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote:  Misie moje kolorowe, jak z wami dyskutować, skoro wy w każdym temacie jesteście nastawieni na "nie"? :) To już jakaś choroba jest. "O kant pupci je potłuc"? Obserwacje są jak najbardziej trafne, a to, że tobie się one nie podobają to już zupełnie inna sprawa. Nużą mnie te gierki słowne i wasze próby wyczytania spomiędzy wierszy czegoś, czego nie ma. Tutaj nie toczy się dyskusja. Tutaj każdy forsuje swoje poglądy. Nie tylko nie zaowocuje to niczym konstruktywnym, ale i zgłupieć od tego można. Dojrzałości w tym wszystkim brak. Jesteście tak zamkniętym gronem, że kiedy pojawia się ktoś z odmiennym punktem widzenia, to włącza Wam się odruch obronny i próbujecie go zjeść żywcem.

Za dużo generalizujesz.

(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote:  I jeszcze jedno. Tak, filmiki są robione pod publikę, dla publiki, z myślą o publice. Jeśli ktoś robi filmiki z gier dla siebie, a potem uploaduje je na publiczny portal, to ma coś poprzestawiane we łbie. Jestem hobbystą i czerpię niesamowitą radochę z dzielenia się moimi przeżyciami z gier z innymi. Wchodzi mi to źle? Trudno. Pracuję nad tym. Cieszy mnie za to, że mam to dla kogo robić, a odbiorcy są w dużej mierze zadowoleni.

Jasne jest, że staramy się odpicować filmy tak, by były jak najciekawsze dla widzów. Jednakże kwestia jest taka, czy robisz coś, na co nie masz ochoty, tylko dlatego, że będzie oglądane? Jeśli nie, to dobrze ;]

(13-06-2011 18:03 )CTSG Wrote:  @Kern3l: Wybacz, ale nie bardzo wiem którą wypowiedź masz na myśli. Chętnie odpowiem na PM, bo w tym wątku raczej nie ma sensu się już wypowiadać.

Lepiej tutaj, gdyż inni do tego nawiązują. Sprawdź post #34.

<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
13-06-2011 18:54
RomanPL79 Offline
*

(13-06-2011 18:51 )CTSG Wrote:  
(13-06-2011 18:48 )RomanPL79 Wrote:  Takie jedno pytanie - od kiedy krytyka jest prowokacją?
Nie jest. Prowokacja jest prowokacją, a krytyka jest krytyką. A Sintrax to prowokator.

To ciekawe dlaczego prowokacją nazywasz krytykę (która co prawda przerodziła się później w dramy, ale ty chyba nie wina lavos'a, że te osoby tak reagują na krytykę), bo od tego się zaczęło
(This post was last modified: 13-06-2011 18:55 by RomanPL79.)
13-06-2011 18:55
Valion Offline
*

Ktoś tu nadal nie podał argumentu, dlaczegóż to LCSintrax jest prowokatorem, tak, o tobie mówię CTSG.
13-06-2011 18:58
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hype spełniony, czyli zagrajmy w Crysis 2 Gik 10 4.869 27-03-2011 23:49
Last Post: punio7

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5