(28-11-2010 22:40 )Weteran1985 Wrote: GreenCell
Mógłbyś do cholery wreszcie przestać obrażać Niezapominajkę i wszystko co z nią związane? Jak Ci się aż tak bardzo nie podoba i Cie irytuje to jej po prostu nie oglądaj i nie słuchaj.
Nie myśl, nie patrz, nie słuchaj etc. Wasze cudowne przykazania niemyślenia, towarzyszu, winne być wyryte w marmurze !
Quote:Może najpierw sam udziel takiego wywiadu... to zobaczymy czy wtedy będziesz taki mocny w gębie i czy nie będziesz się denerwował...
Gdyż mówiąc np. 'Nie lubię Spice Girls', masz biegiem zakładać girlsband i śpiewać od nich lepiej.
Quote:... a nie jakąś nudna, profesjonalną gadką, jakby wyczytana z karetki od dechy do dechy....
Jak na ironię sposób zadawania pytań był z kartki i nudny ; ]
Poza tym profesjonalizm nie równa się nudzie, ziom.
Quote:dla mnie ktoś kto szczerze powie o danej osobie i tym co ona robi, pokazuje, ze ma do tej osoby szacunek i tyle...
Nie uważasz, że GreenCell szczerze nie lubi Niezapominajki, okazując przy tym szacunek unikania fałszywej kurtuazji ?
I..bardzo..lubię..tak..mówić..
(Czekolada, kto zgadnie reference'a)
(28-11-2010 22:41 )kaszubiak Wrote: Chcę zakończyć tę głupią przepychankę która już dawno przestała być krytyką wywiadu.
Amen. Co tak długo ? Abstrahując od tego, że cały czas temat oscyluje wokoło wywiadu.
Quote:Redaktorzy:
Będą się starać zadawać pytania jeszcze bardziej naturalnie. Będziemy pracować nad tym, by nasze pytania były proste, ale też w miarę błyskotliwe i mnie "sztampowe".
Nie muszą być znowu takie proste. W końcu pokazanie, że umie się myśleć, pokazuje człowieka tylko w jasnym świetle.
Quote:Po prostu czeka nas sporo pracy. Raczkujemy w tej dziedzinie i dlatego wygląda to jak wygląda. Powtórzę się: Mogę obiecać, że będziemy starać się, by było już tylko lepiej.
Można wywiady poczytać, by łapnąć ogólną koncepcję i wstać, nie raczkować.
Quote:Tu akurat nie będziemy nic zmieniać.
Jeśli trafi się ktoś, kto mówi podnieconym głosem i nadmiernie się ekscytuje, to nie będziemy z tym nic robić.
Bo każdy jest inny, amen, nasz święty relatywizmie. Jeśli ktoś będzie się wydzierać, to także zostawicie ? No to będzie fan.
Quote:Nie można dogodzić każdemu.
Ale zawsze można próbować.
Tak szczerze, więcej przemyśleń nad formą wywiadu przynosi komentarz krytyczny, czy zachwyty typu Wetera und reszty ?
Na marginesie, jakie są kryteria typowania kogoś do wywiadu ?
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.