Post Reply 
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
Author Message
CTSG Offline
*

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
@up: Cupsell ma dosyć dziwną politykę. Nie płaci się tam za matrycę, tylko wrzuca wzór i wybiera typ koszulki na jakim ma być ona sprzedawana. Nie ponosi się za to żadnych kosztów. Nie wiem czy to kwestia użytych technologii, czy Cupsellowi mimo wszystko opłaca się inwestowanie w takie matryce bez pewności, że im się za każdą zwróci, ale tak to właśnie wygląda.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
23-06-2011 18:10
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mide Offline
*

A wiesz może czy są one wytwarzane w "sitodruku"? Bo jak nie, to już wiadomo czemu w to mogą zainwestować :P

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
23-06-2011 18:24
Find all posts by this user Quote this message in a reply
CTSG Offline
*

No najwidoczniej nie są. ;] Sitodruk tak jak mówiłeś wymaga pewnych kosztownych przygotowań. Poza tym koszulka z nadrukiem robionym sitodrukiem kosztowałaby chyba trochę więcej niż 40zł.

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
23-06-2011 18:51
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mide Offline
*

Tak raczej w okolicach 70 zł per each, dlatego się też zastanawiałem czemu mieliby płacić za matrycę - teraz już wszystko jasne ^^, jednym słowem te koszulki raczej dobrej jakości nie są.

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
23-06-2011 20:05
appareil Offline
*

Raczej. Nie wymagają 200dpi nawet. Ba, maksymalny rozmiar pliku nawet często uniemożliwia wysyłanie ich w takiej rozdzielczości.
23-06-2011 23:14
m4xies Offline
*

Być będąc, będąc tym kim chce się być.
24-06-2011 14:47
Mazzir Offline
*

Może i by ktoś to kupił.. Ale ten wiwraszmata czy jak mu tam jest żałosny.. Po co on to kręci jak nawet swojego głosu nie ujawni? ;) Aż taką przyjemność robi mu jechanie po ludziach? Chyba traktuje to jako formę dowartościowania swojej osoby..

Usunięta przez moderację.
25-06-2011 13:33
RomanPL79 Offline
*

(25-06-2011 13:33 )Mazzir Wrote:  Ale ten wiwraszmata czy jak mu tam jest żałosny.. Po co on to kręci jak nawet swojego głosu nie ujawni? ;) Aż taką przyjemność robi mu jechanie po ludziach? Chyba traktuje to jako formę dowartościowania swojej osoby..

Prędzej bym to brał za prowokacje pokazującą poziom widzów (w tym wypadku) pana JJJ

@TOPIC
Ciekawi mnie, czy ktoś wyszedł już w tym na miasto (i czy został wyśmiany)...
(This post was last modified: 25-06-2011 13:40 by RomanPL79.)
25-06-2011 13:40
undero Offline
*

Co do wiwraszmata to muszę powiedzieć że słusznie zjechał JJJ bo to czysty idiotyzm dawać takie koszulki i za taką cenę
25-06-2011 17:22
TaboretPL Offline
*

Widzę że nie tylko ja widziałem filmik wiwryszmaty. WYstarczy zerknąć na komentarze co drugi to " ch*j, ciota, twoja stara" itd. pokazujący jakże niski poziom fanów pana JJaya. Sam sklepik też mnie rozwalił przecież to wstyd w takim badziewiu wychodzić i to za taką cenę ;p

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQq2NzBnDAx6Op7-8qL3zh...WISDPWkIrC]
28-06-2011 01:20
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5