X

Post Reply 
Bad Company 2
Author Message
dekalok Offline

Bad Company 2
Ludzie, proszę o pomoc! Czy opłaca się kupić kluczyk za 25 zł do tej gry? Dobra to jest gra, czy niedobra?!
I tu nie chodzi mi prawda o jakieś lets pleje, chcę sobie kulturalnie pograć w miłym gronie ludzi bez kitu!
(This post was last modified: 04-07-2011 12:19 by dekalok.)
04-07-2011 12:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Falc00n Offline
*

RE: Bad Company 2
W mojej opinii bardzo dobra. Grafika stoi na wysokim poziomie, gra posiada całkiem ciekawy system zniszczeń, a w dodatku bronie (i ich dźwięki) są dobrze zrobione i dają wiele frajdy. Ogółem dobra gierka. Ja kupowałem przy premierze i wtedy już warto było poświęcić te "parę" złotych, a jak masz okazję kupić grę za 25 zł to bierz w ciemno.
04-07-2011 13:47
dekalok Offline

Ołkej, dzięki i czekam na więcej opinii
04-07-2011 13:51
punio7 Offline
*

Za 25 zł bad company 2 na pewno się opłaca. Sam nie grałem ale mam kumpla który zęby stracił na tej grze i wielce ją chwali. Zresztą cały Internet Battlefielda za króla drużynowych strzelanek. Gdybyś nadal miał jakieś wątpliwości spróbuj pograć w Battlefield Play4Free, to taka mała namiastka dużego Battlefielda.

[Image: 88440151.gif]
04-07-2011 18:16
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
kaszub Offline

"Nie ma tak że dobrze, albo że niedobrze... Gdybym miał powiedzieć co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam i co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które, by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać, ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu, dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość... Wielu ludzi pyta mnie o to samo: "ale jak ty to robisz, skąd czerpiesz tę radość?" A ja odpowiadam, że to proste! To umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro, kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot choćby sadzić marchew..."

A tak na poważnie, to nie ma się co zastanawiać. Świetny tryb single i genialne multi (jak w każdym BFie) Ja do dziś tłukę w BF2. Za takie pieniążki można brać w ciemno.
04-07-2011 18:39
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
HoGar Offline
*

(04-07-2011 12:15 )dekalok Wrote:  Ludzie, proszę o pomoc! Czy opłaca się kupić kluczyk za 25 zł do tej gry? Dobra to jest gra, czy niedobra?!
I tu nie chodzi mi prawda o jakieś lets pleje, chcę sobie kulturalnie pograć w miłym gronie ludzi bez kitu!

Dwa miesiące temu dałem za tą grę 50zł (tez za kluczyk).
Czy się opłaca ? Opłaca.

http://H1Z1mmo.pl http://ProjectZomboid.pl http://Infestationmmo.pl http://CubeWorld.pl
04-07-2011 19:29
dekalok Offline

Nie jest w ciemno, kolega z allegro ma 420 pozytywów i 0 (!) Negatywów ;)
04-07-2011 20:06
sony Offline
*

To bierz poki jeszcze można. Naprawde się opłaca . Cena mała a i gra jest dobra.
16-08-2011 17:32
vlodek2532 Offline

Kiedyś na EA Storze można było kupić za 4 euro - ludzie nakupowali i teraz sprzedają za 20-30 zł.

Tak samo było z CoD:WaW - ktoś dał tysiąc kluczy na allegro po 7 zł a teraz są po 15
16-08-2011 17:40
jozef Offline
*

Gra jest naprawdę dobra , a 25zł za klucz to nie dużo . Ja bym się nie zastanawiał .
26-08-2011 06:37
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.