(04-07-2011 20:31 )Roofix Wrote: Ja wiem, że krytyka typu choćby "Słaby filmik", "Ale się nudziłem", może mierzwić, ale czy to nie jest na tym samym poziomie, jak "Fajny filmik", "Świetnie się oglądało"? Taki sam poziom komentarza, a jednak to te dwa pierwsze są częściej usuwane i prowokują zachowania typowe dla fanbojów "Nie podoba się? Nie oglądaj i nie oceniaj LAMUSIE!".
To świadczy o tym, że ktoś tu utonął we własnej sławie. Bo skoro nie kasuje komentarzy fanbojów, a komentarz typu pierwszego(jaki wymieniłeś) tak to raczej dobrze o nim nie świadczy.
(04-07-2011 21:09 )dekalok Wrote: Bawi mnie niekompetencja tutejszych moderatorów. Śmieję się wam prosto w twarz i rzucam na was pogardę!
Można to oprawić w ramkę i zrobić z tego forumowego mema. Każdy nie tolerujący krytyki będzie rzucał teraz pogardę na całą krytykę. A ja znów mam głupie skojarzenie:
"Zaprawdę, powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Konca."
Wracając do meritum:
Rock najwidoczniej opuścił na razie śliski, kręty i znacznie go przerastający temat krytyki i niemożliwej wręcz konfrontacji swoich wynurzeń z opiniami innych. Wrócił do ekshibicjonizmu życia prywatnego, znanego szerzej jako vlogi. Jako małą ciekawostkę podam:
1:39
Zastanawia mnie, dlaczego od razu zaprzecza temu twierdzeniu. No bo przecież który z jego wiernych widzów tak by twierdził? Funny.