Thread Closed 
MegaZajka zamknął konto
Author Message
MegaZajka Offline
*

RE: MegaZajka zamknął konto
Polecam Ci wrzucić grę silent hill obojętnie jaką część i zobaczysz co koło filmiku Ci wyskoczy, ale najbardziej polecam Silent hill 2. I w przypadku jak masz partnera to musisz się ograniczać do mniej znanych tytułów. A po za tym ja nie chcę zarabiać na czymś co nie należy do mnie,jeżeli już zarabiać to na swoich "produkcjach filmowych" Takich jak Vlogi,Alogi. Dziękuję dobranoc.
10-07-2011 19:53
Find all posts by this user
RomanPL79 Offline
*

(10-07-2011 19:53 )Zajkowsy Wrote:  Polecam Ci wrzucić grę silent hill obojętnie jaką część i zobaczysz co koło filmiku Ci wyskoczy

To wtedy wystarczy zgłosić spór i roszczenia znikną (Jest tak, ponieważ jest bo tak jak mówiłem zagrajmy to "dozwolony użytek"). Wiem bo miałem tak w paru projektach.
(This post was last modified: 10-07-2011 20:05 by RomanPL79.)
10-07-2011 20:03
Visit this user's website Find all posts by this user
MegaZajka Offline
*

A co powiesz jak roszczenie zniknie,a za 3 dni przyjdzie Ci ostrzeżenie nr1 ? Ja tak miałem. 3 ostrzeżenia i konto zamknięte. I to jeszcze była gra Epoka Lodowcowa 3 Era Dinozaurów. Wszystko jest ok dopóki nie masz bardzo dużo wyświetleń pod filmikiem i nie zarabiasz na tym.
10-07-2011 20:58
RomanPL79 Offline
*

Hm, to ciekawe, ponieważ tak jak mówiłem jest to "dowolny użytek" i nie mogą za to karać, choć nie wiem, jak to jest z partnerem i jak na tym zarabiasz...

No chyba, że coś źle w sporze zrobiłeś (np.: dałeś zamiast "dozwolonego użytku" wysłałeś inną opcję) to w tedy mogłeś coś takiego dostać (a przynajmniej tak mi się wydaje)
(This post was last modified: 10-07-2011 21:33 by RomanPL79.)
10-07-2011 21:30
MegaZajka Offline
*

Na temat partnera rozmawiałem kiedyś z ZdzichemMajser i powiedział jak można zdobyć partnera i jak go możesz stracić. Wszystko dobrze tam do nich wysłałem i aż sam się zdziwiłem jak zobaczyłem właśnie te ostrzeżenie i zablokowanie filmiku na całym świecie.
10-07-2011 21:43
RomanPL79 Offline
*

To dziwne ponieważ nie mieli za co ci dawać ostrzeżenia (rozumiem, jakbyś na tym zarabiał lub coś, ale w taki sposób to nie mieli powodu), a przynajmniej tak jest w moim rozumieniu (nie wiem - może czegoś nie doczytałem w regulaminie yt lub coś w tym stylu)

W sumie tak się zastanawiam, czy po prostu się dana firma u ciebie nie uparła się z prawami autorskimi (wysłali jeszcze raz, a yt przysłał ci z tego powodu ostrzeżenie)
11-07-2011 07:56
MegaZajka Offline
*

No możliwe, bo dowalili się do wizualnych spraw, bo urywek filmiku był z bajki,a po za tym ta seria była najbardziej oglądana na moim kanale, pierwszy filmik miał już 70 tys wyświetleń a reszta taj już po 50, 30, oczywiście nie chodzi mi o to że się chwale, tylko wywnioskowałem,że za duża była liczba oglądających, no cóż i tak usunąłem, bo później pojawiały się inne informację koło filmików,że mogą należeć do trzeciej osoby, a jak oni by na to zareagowali to bym dostał kolejne ostrzeżenie :( A co do tej pomyłki to na prawdę się nie pomyliłem, bo nawet poradnik oglądałem jak to się zgłasza :d Trzymaj się.
11-07-2011 14:39
Sworson Offline
*

Powiedział, wszystko co każdy wie. Nawet przedszkolak zdaję sobie z tego sprawę. MegaZajko, czy traktujesz swoich widzów, jak jakichś niedorozwojów? A sam, odkryłeś w sobie ukryte powołanie do bycia nauczycielem? W dodatku, ta sympatyczna muzyka z pewnością pasuję do tak wyjątkowo ciężkiego tematu.

11-07-2011 16:47
MegaZajka Offline
*

To czemu skoro wszyscy o tym wiedzą a większa połowa w Polsce pije w bardzo dużych ilościach alkohol? I nie traktuję swoich widzów jako niedorozwojów, tylko ostrzegam jakie mogą być skutki częstego picia wódki, lub innych trunków. A co do muzyki to tylko zagłuszam mój mikrofon z biedronki (za 5zł) Powinieneś zostać skrytym krytykiem,jak zresztą większa liczba użytkowników na tej stronce (bo inaczej nie da się tego nazwać) Dziękuję dobranoc. Aha a tak w ogóle to dlaczego umieszczasz moje filmiki na "stronce" gdzie są sami zagrajmerzy? A Ty bierzesz filmiki z kanału gdzie nawet jeden filmik z gier się nie pojawi. Nie chcę abyś umieszczał moje filmiki tutaj. Jak będę chciał to założę sobie stronkę o nazwie Vlogerzy.pl
(This post was last modified: 11-07-2011 19:11 by MegaZajka.)
11-07-2011 19:06
punio7 Offline
*

Sworson, uważaj na rykoszety!

[Image: 88440151.gif]
(This post was last modified: 11-07-2011 19:10 by punio7.)
11-07-2011 19:09
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci Aktualności 40 16.081 18-09-2011 20:02
Last Post: Gik
  MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... Gik 24 8.414 27-06-2011 15:00
Last Post: Gik

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5