Thread Closed 
MegaZajka zamknął konto
Author Message
CarlSheppards Offline
*

RE: MegaZajka zamknął konto
(11-07-2011 19:06 )Zajkowsy Wrote:  Nie chcę abyś umieszczał moje filmiki tutaj.

Skoro film jest publiczny, to można go omawiać.
Twoje "nie chcę" niestety nie zadziała.
11-07-2011 20:59
Find all posts by this user
Sworson Offline
*

Quote:To czemu skoro wszyscy o tym wiedzą a większa połowa w Polsce pije w bardzo dużych ilościach alkohol?

Wszyscy wiedzą, że nadmierne picie alkoholu nie jest zdrowe. Problem w tym, że alkoholicy myślą że nie są uzależnieni i nie mają problemu.

Quote:I nie traktuję swoich widzów jako niedorozwojów, tylko ostrzegam jakie mogą być skutki częstego picia wódki, lub innych trunków.

Oni doskonale to wiedzą. Czyli, jednak traktujesz ich jak osoby, które nie mają kontaktu ze światem zewnętrznym.

Quote:A co do muzyki to tylko zagłuszam mój mikrofon z biedronki (za 5zł)

W takim razie, mogłeś wziąć jakiś lepszy podkład, pasujący w miarę do omawianego tematu.

Quote:Powinieneś zostać skrytym krytykiem,jak zresztą większa liczba użytkowników na tej stronce (bo inaczej nie da się tego nazwać) Dziękuję dobranoc.

Ja wiem, że krytyko to zło wszelakie. A krytycy, to wysłannicy szatana utrudniający ci życie. Ale, musisz się pogodzić z tym. Wysyłając i robiąc takie filmy lub nawet prezentując taką postawę, krytyka cię dopadnie i tak.

Quote:Aha a tak w ogóle to dlaczego umieszczasz moje filmiki na "stronce" gdzie są sami zagrajmerzy?

Podobno, ty jesteś "Zagrajmerem". Ale powoli, rzeczywiście mam wątpliwości, czy nie jesteś już tylko "Vlogerem". W takim na razie, nasuwa się pytanie: Czemu udzielasz się na stronie o Zagrajmy, będąc Vlogerem? Idąc twoim tokiem myślenia.
12-07-2011 06:39
sonicpro Offline
*

Niektórzy piją alkohol w nadmiernej ilości, i nie którym mózg już nie funkcjonuje. (...)

//proszę nie trollować
(This post was last modified: 12-07-2011 14:17 by punio7.)
12-07-2011 11:12
Mide Offline
*

(11-07-2011 19:06 )Zajkowsy Wrote:  To czemu skoro wszyscy o tym wiedzą a większa połowa w Polsce pije w bardzo dużych ilościach alkohol? I nie traktuję swoich widzów jako niedorozwojów, tylko ostrzegam jakie mogą być skutki częstego picia wódki, lub innych trunków. A co do muzyki to tylko zagłuszam mój mikrofon z biedronki (za 5zł) Powinieneś zostać skrytym krytykiem,jak zresztą większa liczba użytkowników na tej stronce (bo inaczej nie da się tego nazwać) Dziękuję dobranoc. Aha a tak w ogóle to dlaczego umieszczasz moje filmiki na "stronce" gdzie są sami zagrajmerzy? A Ty bierzesz filmiki z kanału gdzie nawet jeden filmik z gier się nie pojawi. Nie chcę abyś umieszczał moje filmiki tutaj. Jak będę chciał to założę sobie stronkę o nazwie Vlogerzy.pl

Wiesz znam osobiście kilku alkoholików i jakoś nie są oni niedorozwinięci czy niedoinformowani, jeden mi wczoraj sam przyznał "że nie spożywać alkoholu a i tak to robi" po prostu nie potrafi przestać, ale to już jego problem, gdyż pomocną dłoń otrzymał już nie raz.

Boli Cię strasznie to że ktoś śmie Cię oceniać, jak nie chcesz żeby Cię oceniali to nie wysyłaj filmików. Skoro to robisz to musisz się liczyć z tym że ludzie będą wysyłać opinie pejoratywne bo tak już ten świat działa.

Zajka głupoty gadasz i to sromotne, a jak ktoś te Twoje głupoty komentuje to się obrażasz i zaraz usuwasz swoje wypociny, wg mnie nie jesteś wart ani chwili poświęcenia uwagi więcej. (ale mi wyszło dziwne wyrażenie ^^)

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
16-07-2011 07:23
Lavos Offline
*

@Zajka
Pomijąjąc twoje jakże infantylne podejście 'atak najlepszą obroną', gdzie atak to osobiste wycieczki z zerem argumentów co do właściwego tematu, to chciałbym zapytać - to twoje luźne podejście do Internetu? Obroń swój filmik, podaj jakieś stosowne argumenty. Cokolwiek na poziomie podobno dorosłego człowieka. Bo - tu dochodzimy do drugiego pytania - chyba jakieś masz, prawda? Chyba robisz te vlogi po to, by dyskusję otworzyć, nie pitolić bez sensu, uploadować i basta?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-07-2011 22:35
CarlSheppards Offline
*

(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote:  Ja internetu w ogóle nie biorę na poważnie, mam swoje życie prywatne a te filmiki traktuję jako hobby.
Niedomówienie tygodnia.

Parę przykładów:
-dawne płacze przez odejście VV;
-blokowanie za krytykę;
-blokowanie za nic;
-ukartowanie zhackowania konta - łaknienie atencji/usunięcie niewygodnych filmów.
19-07-2011 10:21
Roofix Offline
*

"Ironia" bije z komentarzy Zajkowsky'ego
19-07-2011 12:18
Mide Offline
*

(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote:  @Mide Powiem pokrótce, co Ty sobą reprezentujesz?

Hmm pomyślmy, yyyy świra? Tak to dobry wyraz. Jam jest świr :P

(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote:  Nie ma to jak próba zdobycia widzów dzięki innemu użytkownikowi.

Where? Widzisz jakiś ukryty plan gdzieś gdzie go nie ma?

(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote:  Przeglądnij swoje filmiki i pomyśl co Ty w nich mówisz. Czyste głupoty.

O tak ponieważ opisywanie gry, jej mechaniki, oraz tłumaczenie czegoś z gameplay'a to głupoty? Bo widzisz ja nie poruszam tematów nie związanych z grą na swoim kanale. Więc nie wiem co Ty widzisz? :>

(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote:  Ja internetu w ogóle nie biorę na poważnie, mam swoje życie prywatne a te filmiki traktuję jako hobby. I będę do moich filmików mówił co będzie mi się podobało, nawet poruszę temat gówna i nic Ci do tego.

Taaa widze właśnie w tym temacie jak internetu na poważnie nie bierzesz ^^

(18-07-2011 22:15 )Zajkowsky Wrote:  I tak słabo widzę Twój kanał, bo za bardzo się przejmujesz.

Ja? Przejmuje? Really? Kurde a myślałem że nie wrzucania filmików na kanał przez ostatnie bodajże 4-5 tygodni, oraz nie przejmowanie się wiadomościami typu: "Jak nie wyślesz jakiegoś filmiku do końca tygodnia to zabiorę Ci subskrypcje" czy "masz do dupy kanał bo tak!", to raczej świadczy o braku przejmowania się kanałem ale ok. Wielki Panie "Z" możę Ty wiesz lepiej.

Ale z drugiej strony w tym temacie pokazujesz że nie wiesz nic, mało tego nie potrafisz nawet wybronić swoich racji i do tego zarzekasz się że Ci to wszystko zwisa, ale co chwila musisz kogoś atakować gdy braknie Ci argumentów. Jak by Ci to tak naprawdę zwisało to byś nie płakał co chwila w postach że "gówno nam do Twoich filmików" lub "że nie chcesz żeby Twoje filmiki były tutaj linkowane".

Pozdrawiam Cię Hipokryto XD

Dalsze dywagację z Tobą są zbędne, daj znać jak dorośniesz okej?

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
19-07-2011 12:23
Gornan21 Offline
*

Quote:Dalsze dywagację z Tobą są zbędne, daj znać jak dorośniesz okej?

Tego to się nie doczekasz :).
19-07-2011 12:50
Lavos Offline
*

Quote:Nie widzę najmniejszego sensu w moich filmikach pod kontem zarabiania.

*kątem
Co to ma w ogóle do rzeczy?

Quote:Ale lubię to robić więc nagrywam i wrzucam filmiki. Jak mam ochotę i czas to dyskutuję pod filmikami,ale z reguły nie mam wolnego czasu więc nie zagłębiam się w dłuższą polemikę.

Jeśli jednak robisz vloga traktującego o konkretnym temacie, nie zwyczajowego dziennika, to powinieneś spodziewać się rozwoju jakiejś dyskusji w komentarzach. Jednak abstrahując już od jutuba, tutaj masz wygodne forum, komentarze przejrzyste, nikt jakoś nie pogania..kilka osób wypowiedziało się co do twojego vloga. Jedyne, na co cię na razie stać, to atakowanie z przykrywką hipokryzji 'mnie to nie obchodzi'. Skoro ktoś chce pisać o filmiku, pisz z nim o filmiku, to chyba dość proste, prawda? Rozwiej wątpliwości, pokaż argumenty, jako autor oraz twórca przedstawionych tez powinieneś to zrobić. Taki filmik to nie coś, co po zrobieniu rzuca się za siebie i zapomina. Chyba, że masz inne podejście.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
19-07-2011 14:39
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci Aktualności 40 16.081 18-09-2011 20:02
Last Post: Gik
  MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... Gik 24 8.398 27-06-2011 15:00
Last Post: Gik

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5