RomanSzondi

{socialsites}
|
RomanSzondi
Witam!
Ja nazywam się Roman i nagrywam vlogi i LP
Po pierwsze to chciałbym, abyście mnie nie oceniali po tym jaki mam nick. Jeśli Was śmieszy - prosze bardzo, możecie pisać :) Ja zawsze gdy mówię komuś o moim pseudonimie artystycznym to od razu rozweselam całe towarzystwo. Najczęściej pada pytanie: Ale jak to wymyśliłeś?
Moje trzecie imie to Roman - Szondi to nazwisko z generatora. Przyznaje, dosyć dziwaczne, ale mi przypadło do gustu. Nie rozumiem, czemu ludzie słabo krytykują moją działalnosć?
Przez dłuższy czas byłem tylko Let's Player'em. Jak mi to wychodziło, możecie zobaczyć po mojej pierwszej serii zagrajmy czyli Amnezji. Ukończyłem ją w 5 dni :).
Nagrałem LP z:
Amnesia: The Dark Descent 35 odc. - Moja pierwsza seria. Zostawiam ze względu na sentyment. No i na pamiątkę. Teraz będzie już zdecydowanie lepiej.
O nowych info będę pisał na bieżąco
LICZĘ NA KRYTYKĘ! BEZ WAS NICZEGO NIE POPRAWIE!
Mój kanał YT
(This post was last modified: 28-08-2011 14:39 by RomanSzondi.)
|
|
27-07-2011 19:16 |
|
vlodek2532
{socialsites}
|
RE: RomanSzondi
Sądzę, że masz niby "swoje" forum, doświadczony w tym jesteś a zachowujesz się jakbyś od dziś miał internet i nie przeczytałeś regulaminu.
|
|
27-07-2011 20:22 |
|
RomanSzondi

{socialsites}
|
OK.
Zakupiłem nowy mikro, zacząłem podchodzić do LP zupełnie inaczej.
Zdjeli mi również limit na YT. Umożliwi to pojawianie się dłuższych materiałów.
Nagrałem LIMBO, pierwszy odcinek do obejrzenia.
Wysłałem także odcinek Brink. Vlogi są, aczkolwiek muszę rozwiązać pewną sprawę z kamerką i będę dalej nagrywał
To jeszcze nie jest mój oficjalny powrót na YT, miałem sporą przerwę i nadal ją mam. Aczkolwiek zaczynam powoli działać.
Przypominam link: http://youtube.com/RomanSzondi
Liczę na waszą krytykę. Tylko proszę - nie sugerujcie się Amnezją- to była pierwsza seria i dopiero zaczynałem. Teraz bardziej się staram, lepsza jakość audiowideo jest itd.
(This post was last modified: 28-08-2011 14:40 by RomanSzondi.)
|
|
28-08-2011 00:54 |
|
RomanSzondi

{socialsites}
|
Nareszcie!
-Limbo to w ogóle gra w której mało jest jakichkolwiek dźwięków. Nie ma tam za co słuchać ciekawego
-OK, myślałem ,że warto poinformowac widza o tego typu sprawach. Widzę, że mam monopol
-A dzięki, watermark będzie zmieniany. Popatrz na Brink, tam jest kolorowy.
-Nad tym pracuje. Aczkolwiek gdy się zbytnio emocjonuje to jest jeszcze gorzej niż być powinno.
-WIEM! WIEM! Prosiłem zyliard razy aby ktoś zrobił mi fajne tło, a ja bym się odwdzięczył, to kompletnie wszyscy mieli to w d****. Nawet na Twittera im się nie chce wchodzić.
-Możliwość jest, nie wiem skąd błędy, sprawdzę jeszcze.
-OK, robiłem tak bo myślałem, że to ważne.
Co do vlogów - nienawidzę być skupionym w jednym punkcie. Rozprasza mnie to cholernie i mysleć nie mogę. Praktycznie to zawsze się kręcę. Nawet jakbyś porozmawiał ze mną na real.
Dzięki bardzo za rady!
PS. Jak ktoś chętny zrobić fajne tło do kanalu - pisać, naprawdę odwdzięczę się.
|
|
30-08-2011 09:33 |
|