CTSG

{socialsites}
|
RE: Konto Gnomka zHackowane - Przykra prawda czy po prostu zart?
(16-08-2011 16:38 )CarlSheppards Wrote: (16-08-2011 16:34 )CTSG Wrote: Carl, przestań ściemniać. PW dostałeś zanim jeszcze odpowiedziałem Ci w tym temacie. Wszystko o czym dyskutowaliśmy tutaj było już po przedstawieniu Ci owych faktów i po uznaniu Twojej tezy za błędną.
Nie, to było w trakcie dyskusji.
Najpierw uznałeś za błędną, potem wysłałeś mi PW.
Nieprawda. Wiadomość prywatną wysłałem Ci o godzinie 14:20, a pierwszą odpowiedź w temacie 20 minut później. Chciałem być uprzejmy i dyskretnie wyjaśnić Ci sytuację zanim zaangażujesz się w dyskusje w której nie masz racji. Przekazałem Ci poufne dane, żeby wykazać moją wiarygodność. Użytku z tego nie zrobiłeś dalej brnąc w zaparte, nazywając nas kłamcami i broniąc swojej tezy, której błędność wykazałem. Teraz mieszasz fakty i gubisz się w chronologii zdarzeń. Co dalej, Carl?
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
|
|
16-08-2011 17:32 |
|
Przemcio

{socialsites}
|
Tak sobie czasem śledzę tematy w tym dziale i chyba jedyny obrazek, jaki dobrze obrazuje to, co tutaj piszecie to:
Niby jest to forum ogólnie o zagrajmy, zagrajmerach itp., ale ludzie, żeby kłócić się przez 10 stron, czy konto jakiegoś Gnomka (nie wiem nawet kto to, może dlatego, że nie siedzę na YT 24/7) zostało naprawdę shakowane, czy to tylko żart : D Nie macie do roboty niczego innego? Jak nie temat o tym, jak to \/\/itchaven się źle pożegnał, to znowu debata na temat tego, czy konto Gnomka zostało shakowane, czy nie. Wg mnie w tym dziale powinny się znajdować tematy typu:
Sztuczne rozszerzanie ekranu, czy paski po bokach?
Jak i kiedy pownniśmy grać w horrory
Krótkie czy długie odcinki?
Pokazywanie twarzy w let's playu
A nie jakieś głupie kłótnie o pierdoły, Rock'a (ten to jest tutaj gwiazdą), \/\/ i innych. Z powyższych tematów można się dowiedzieć różnych opinii na temat nagrywania LP, gustów i naprawdę PRZYDATNYCH rzeczy, a tu? Nic.
Pewnie teraz napiszecie coś w stylu "Jak Cię to nie interesuje to nie czytaj", ale wyrażam tu tylko opinie na temat tego działu.
(This post was last modified: 16-08-2011 17:37 by Przemcio.)
|
|
16-08-2011 17:34 |
|
CarlSheppards

{socialsites}
|
(16-08-2011 17:32 )CTSG Wrote: Przekazałem Ci poufne dane, żeby wykazać moją wiarygodność. Użytku z tego nie zrobiłeś dalej brnąc w zaparte, nazywając nas kłamcami i broniąc swojej tezy, której błędność wykazałem. Teraz mieszasz fakty i gubisz się w chronologii zdarzeń. Co dalej, Carl?
Musiałem Cię pomylić z Chomikiem, bo coś o Tobie pisał.
Mój błąd.
Jednak i tak późniejsza obrona Ci nie szła. Zamiast przedstawić to w formie Kaszubiaka, omijałeś wszystko, co napisałem wcześniej i później, kurczowo trzymając się stwierdzeń, że moje to domysły.
Przez mój błąd w chronologii zdarzeń uznałem, że zarzucałeś mi to przed, nie po. To zapewne też wnikało z naszych poprzednich rozmów, gdzie wmawiałeś mi, jak to ja zmieniam zdanie, a po screenie z miejsca przyznałeś rację. Oczywiście też zarzucałeś domysły, zamiast kontrować własnymi spostrzeżeniami.
Jedno wynikło z drugiego, ale przyznaję tutaj swój błąd.
|
|
16-08-2011 17:50 |
|
MCL

{socialsites}
|
Gnomku, proszę podeślij więcej screenów w JPGU (koniecznie) chce pomóc ci zamknąć tą sprawę raz na zawsze..
|
|
16-08-2011 18:26 |
|