Post Reply 

Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grałeś czy nie?!
Author Message
LittleBoy Offline
*

RE: Grałeś czy nie?!
hmmm nie wiem do wygrania giftcode minecrafta?
25-09-2011 18:42
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wan1Mas Offline

Oh kaszubixie nie rób sobie jaj, w końcu gdzieś posty trzeba nabijać
25-09-2011 19:02
kaszub Offline

Nie robię sobie jaj. I czy nabijanie postów jest aż tak ważne? Nie lepiej jest mieć na koncie 30 postów konkretnych niż 100, które nikomu w żaden sposób nieuatrakcyjniają forum?
25-09-2011 19:19
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
XVoIR Offline
*

Ale zawsze posty to posty ._.
25-09-2011 19:20
Kern3l Offline
*

(25-09-2011 18:07 )LittleBoy Wrote:  Jak nie Jak tak gra moim zdaniem dobra ale to nie to :/

Prince of persia zapomniane piaski

Nie, jakoś styl gry i rozgrywki do mnie nie przemawia. Mam tak, że patrzę na grę i w 90% od razu coś mnie odrzuca, tak było i w przypadku PoP. Oglądałem przypadkiem parę odcinków ZW PoP i utwierdziłem się w tym przekonaniu.

(25-09-2011 18:29 )kaszubiak Wrote:  Czy ten wątek ma coś więcej na celu oprócz nabijania postów? Poważnie zastanawiam się nad zamknięciem tego wątku, nie jest ani pożyteczny ani zabawny. Zalecam stworzenie "głębszych" zasad zabawy, nie wiem, może obszerniejsze opisanie gry czy coś. Wymyślcie coś.
Inaczej wątek dostanie bana.

Proponuję zmianę reguł na takie:
- odpowiadamy na post wyżej, czy graliśmy w grę jaką powyższa osoba wrzuciła jako pytanie. Odpowiadamy coś więcej niż jedno "tak"/"nie". Trzeba opisać dlaczego nie, a jeśli tak, to jak wrażenia, co się podobało, a co nie.
- Zadajemy pytanie dla następnej osoby z gry znanej osobie pytającej. Tak samo - dodajemy własną opinię i/lub doświadczenia z niej.

Zaczynam ;>

World of Warcraft?

Sam spędziłem tyle godzin w Azeroth, że nie jest tak daleko do Morrowinda (kilka tysięcy). W tej grze przede wszystkim jest jedna rzecz wybitna - klimat. Na to składa się gameplay, styl graficzny i oprawa dźwiękowa. Bywa tak, że słyszę soundtrack z niego i przypomina mi się dany obszar (każda kraina/miasto itd. ma swój kawałek) i zaczyna mi się chcieć grać ;]

Z wad - aby być naprawdę świetny, trzeba poświęcić dla niej życie - dopiero wtedy dasz radę wykoksować na najlepszy sprzęt, a tutaj wyposażenie daje sporo (postać dopiero wchodząca na max level jest kilkukrotnie słabsza niż ktoś, kto na max levelu gra od kilku miesięcy). Najgorsze w tym jest to, że wychodzi dodatek, czy wręcz większy patch i zabawa się zaczyna ponownie... Słowem - typowe MMO.

Dodam jeszcze, że obecnie można ściągnąć nielimitowanego czasowo triala - ma kilka ograniczeń, najważniejsze to ograniczenie do 20lvlu i brak możliwości handlu z innymi. http://eu.battle.net/wow/en/

<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
25-09-2011 20:10
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
appareil Offline
*

Quote:Proponuję zmianę reguł na takie
Meh, nie podobają mi się.

Tak, słabe MMO, jak prawie wszystkie dzisiejsze.

Niech punio pisze swoje posty, a nie wpisuje się w moje.//apparatus

System Shock 2
(This post was last modified: 26-09-2011 15:40 by appareil.)
26-09-2011 12:28
Wan1Mas Offline

@System Shock Nie, ciągneło mnie do tej gry jak mały chłopczyk, w ogóle,
@WoW, jako emerytowany ex weteran wowa powiem tylko, ze po 4 latach Classica TBC i WOTLK'a z bardzo dobrego MMO zamieniło się w casualowy szit, co z tego że lore i krainy na znośnym poziomie, skoro poziom PvE na tak niskim, jak poziom polskiej reprezentacji piłki nożnej nie licząc Szczęsnego?

Tibia?
(This post was last modified: 26-09-2011 14:34 by Wan1Mas.)
26-09-2011 14:34
Lavos Offline
*

We don't care about your little mod complex, Kernelly.
Nie grałem w Tibię.

Omikron: The Nomad Soul?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
26-09-2011 16:36
kaszub Offline

(26-09-2011 16:36 )LavosCore Wrote:  We don't care about your little mod complex, Kernelly.

Jeśli nie takie zasady, to jakie? Ja ciągle jestem za tym, żeby rozwinąć ten wątek. W takiej postaci jakiej jest teraz, po prostu mi nie pasuje, więc jest ryzyko, że zostanie zamknięty. Podajcie propozycje. Kernel już podał, dacie lepszą, to rozważymy.

Enjoy.
26-09-2011 16:55
Lavos Offline
*

To co było już dawno proponowane - wyłączyć licznik postów, geez.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
26-09-2011 18:15
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5