Wawrzyn3

{socialsites}
|
RE: Zrzeszanie się zagrajmerów.
Zrzeszenie się na jednym kanale jest dla mnie takim sobie pomysłem tak naprawdę, bo zawsze może wyjść jakiś zgrzyt i wtedy są problemy z dalszym nagrywaniem. Albo może wyniknąć sytuacja, że jednej osobie będzie zależało inna połozy na to przysłowiową lachę i wtedy cały projekt staje pod znakiem zapytania. Jeżeli chodzi o zrzeszenie się, to jestem za tym, by po prostu np. 2,3,4, x-kanałów współpracowało ze sobą i np. głównie ze sobą nagrywają jakieś co-op'y jak mają ochotę, ale wrzucają też swoje własne materiały nawet jak mieszkają razem w wielkim domu (chyba wiem o kim mówisz Sou, jeżeli myślisz o amerykańskich let's playerach ;p)
|
|
21-03-2012 11:10 |
|
MrChmielOO
{socialsites}
|
@CTSG jeśli masz na myśli Zjednoczoną republikę grania, to moim zdaniem nie jest to nic innego, jak promowanie indywidualnych kanałów twórców, wrzucających tam filmy.
|
|
21-03-2012 15:01 |
|
CTSG

{socialsites}
|
(21-03-2012 15:01 )MrChmielOO Wrote: @CTSG jeśli masz na myśli Zjednoczoną republikę grania, to moim zdaniem nie jest to nic innego, jak promowanie indywidualnych kanałów twórców, wrzucających tam filmy.
Jeśli ktoś jest na YT małym żuczkiem i chce się pokazać szerszej publiczności, a indywidualnie nie potrafi tego osiągnąć to owszem, wyjdzie mu to na dobre. Problem polega jednak na tym, że program ten jest chyba skierowany do większych kanałów które są już rozpoznawalne. W takim układzie będzie to czysta korzyść Agory, bo dostaną darmową reklamę, a zaangażowani w ten kanał twórcy będą tworzyć content na czyjąś rzecz. Jasne, poszerzą nieco grono swoich widzów, bo podłapią nowe osoby którym spodobają się ich konkretnie filmiki, ale myślę, że będzie to korzyść znacznie mniejsza od tej jaką osiągnie Agora.
apparatus Wrote:Wystarczy dobry marketing. Który napalony, piętnastoletni nerd nie poleciał by na film pod nazwą "Niekryta Madzia"?
Magda akurat nie jest partnerem Agory i nie sądzę, żeby interesowała się tym projektem, ale połączenie Niekrytego z Minecraftem w jakiejkolwiek formie na bank przyciągnęłoby masę ludzi.
I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
|
|
21-03-2012 15:31 |
|
MrChmielOO
{socialsites}
|
@CTSG znam 3 pewniaków co do "kanału" o którym chyba obaj piszemy. Są to Husiek, Kina i MisterCE
|
|
21-03-2012 15:54 |
|