Post Reply 
Call of Duty: Black Ops 2
Author Message
Sou Offline
*

Call of Duty: Black Ops 2
Ja pier%@#@ ale kupa :D Jestem fanem serii BF3 i po obejrzeniu trailera tarzałem się ze śmiechu...

http://www.youtube.com/watch?v=x3tedlWs1...e=youtu.be

Fani black ops czekali na konie;>

Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem

:cool:
03-05-2012 10:58
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gimper Offline
*

RE: Call of Duty: Black Ops 2
Ocenianie gry po obejrzeniu trailera like a baws.

Ciągle to samo - ludzie narzekają.
Coś nowego - ludzie narzekają.

Hmph, dzieciarni napalonej na CoDa się nie dogodzi.

[Image: t43eX.jpg]
03-05-2012 11:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Infelicity Offline
*

Jeżeli patrzysz na to z perspektywy cdaction.pl to gratuluję. Tam jest dużo dzieciarni, która się kłóci jak tylko ktoś powie, iż ich ukochana gra jest gorsza od drugiej. Aha, pojęcie "Hejterów", "Trolli" i "Nie podoba się, nie graj" jest tam znane i szeroko używane w dyskusjach.

Co do samej gry. Co się rzuca w oczy? Oczywiście przestarzały silnik graficzny. Gra na trailerze wygląda gorzej niż CoD4. Kiepawe tekstury, Mało szczegółowe otoczenie. I zapewnie najciekawsze sceny z gry w kilkuminutowym zwiastunie.

Przeniesienie gry w przyszłość jest wg. mnie dość oklepanym pomysłem. Wieje mi tu zapatrzeniem w Ghost Recon: Future Soldier i BF:2142. Inna sprawa, że to niby ma być powiew świeżości wysłużonej serii. Jak dla mnie klimat gry (właściwie najlepszy element Black Ops) będzie tu bardzo nijaki, a to dlatego, że wszystko widzieliśmy gdzieś wcześniej, u innych producentów.

Fabularnie także bida, znowu ruskie atakują, wykradają technologie, a biedne amerykańce zabijać ruskie, w imię chwały i sprawiedliwości. A, no i "ruskie komendant" wraz z zrobotyzowaną armią. I szturm amerykańców na ruskie, wielka Victoria i do domu wcinać burgery.

Jeżeli się do tej gry przyłożą, to dobrze. Jeżeli zmiany wpłyną tylko na odrodzenie jakościowe marki Call of Duty, to też dobrze. Co jak co, ja jestem nastawiony raczej sceptycznie.

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
03-05-2012 11:57
Sou Offline
*

Myślę, że dzieciarnia napalona na coda łyknęła ten trailer ;) Już sama grafika pokazana w tym trailerze (a przecież w trailerach zawsze kombinują żeby było lepiej niż w grze;p) wygląda jak sprzed kilku lat...

Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem

:cool:
03-05-2012 12:27
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

Czy tylko ja słyszę w tym trailerze jakiś dziwny dźwięk wiertarki udarowej?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
03-05-2012 14:24
MakiMaki Offline
*

@Infecility Klimat w CoD zatracił się po drugiej części. Przeniesienie wojennej strzelanki w teraźniejsze realia było zgubne dla klimatu serii.

@Gimper Niestety się mylisz. Ludzie lubią, żeby ich ulubiona seria miała klimat poprzedniej odsłony, ale też lubią powiew świeżości. Można tutaj podać przykład Serious Sama. Klimat, gameplay ten sam, lecz Croteam dodał "powiew świeżości" w postaci nowych przeciwników, broni itd. Tak samo Red Orchestra. Dodali nowe elementy poruszania się po otoczeniu, efekt paniki itd. Żeby kolejną część CoD'a ocenić, nie trzeba nawet widzieć trailera. Mamy już 3 Call of Odgrzewany Kotlet, będzie więcej? Tak! Dlaczego? "Money, money money... Raining money!

@LavosCore A może to u ciebie? :)

@Topic Ah... Seria CoD zatrzymała się na CoD 4: MW. Dalej to tak jakby tylko nowe DLC: troszeczkę inna kampania, nowe bronie, jakiś tam tryb w mp i chyba zmienili troszeczkę model biegania. Silnik woła o zmianę. Taki Amerykański spleśniały odgrzewany kotlet z 2007 roku.
(This post was last modified: 06-05-2012 13:00 by MakiMaki.)
06-05-2012 12:53
Agiss100 Offline
*

Jakiegos "Like a bossz", shau nie ma. Moze i klimatyczne, ale nie czekam na ta gre.
08-05-2012 16:03
ADominacja Offline
*

Gry z tej serii są dobre, ale nie dość, aby kupić je wcześniej niż dwa lata po premierze. Poczekam.
09-05-2012 15:21
Infelicity Offline
*

Najzabawniejsze są dzieciaki na cdaction.pl, które uważają CoD za wymagającą, taktyczną i realistyczną grę. Wszelkie kontrargumenty to "nie podoba się, wypierdalaj".

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
09-05-2012 20:13
Etren Offline
*

@Sou Oceniać grę na postawie trailera...

Call of Duty i mechy? Nie, zdecydowanie nie. CoD od czasów Modern Warfare kojarzył się ze współczesną wojną, więc taka zmiana realiów to niezbyt udany zabieg. Muszę się jednak przyznać, że czekam na premierę BO II bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie. I ile jest prawdy w rzekomych zmianach.
11-05-2012 13:09
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Call Of Duty United Offensive ManyMM 4 2.216 19-10-2011 06:56
Last Post: RomanPL79

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5