Rabus

{socialsites}
|
Smite - LoL z trzeciej osoby!
Smite to nowa gra studia Hi-Rez studios, która tyle co nowego wprowadza to widok z trzeciej perspektywy. Może i brzmi banalnie, ale ta zmiana pozycji kamery potrafi zadecydować o tym czy zdobędziemy killa, nie to co w lolu, gdzie widzimy wszystko dookoła. No i te ganki, gdzie przeciwnik dosłownie stoi za rogiem czekając na nas kiedy my nie widzimy go na mapie :P
Poza tym, większość przedmiotów to odpowiedniki z LoLa i doty, zaś Bogowie to ikony Bogów danych panteonów - w Smite mamy Bogów z Grecji, mamy Bogów i bóstwa hinduskie czy nordyckie. Gra naprawdę warta polecenia :)
Oficjalna strona: http://smitegame.com
Polski Fansite Smite: http://smite.pl/
Potrzebujecie klucza do smite? Nic prostszego, wystarczy zapoznać się z tym tematem, kluczy mamy full prosto od hi-rez z którymi współpracujemy (przy okazji, grałem z jednym, HiRezBart to niezły feeder, bynajmniej jako Hel :P)
(This post was last modified: 09-07-2012 20:30 by appareil.)
|
|
08-07-2012 05:39 |
|
Infelicity

{socialsites}
|
RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy!
Powiedzcie mi proszę, jakie wrażenia z gry. Bo dorwałem się do kluczy już dawno, także moje 2 klucze dawno rozdane, ale nie wiem czy opłaca się zaciągać te kilka giga danych, w nadziei, że gra pójdzie na moim co, jak co, ale nie najnowszym komputerze. Widziałem tam sporo nagrań z tejże gry, chociażby Gimpera, ale nadal nie jestem aż tak bardzo przekonany.
Aha, temat powinien nazywać się "Smite - DotA z perspektywy trzeciej osoby", tak bajdałej.
(This post was last modified: 08-07-2012 09:01 by Infelicity.)
|
|
08-07-2012 07:31 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
Balans postaci "magów" to żart sam w sobie :) Zeus z szalonym Early Gamem lub Anubis który na 5 levelu może zamknąć praktycznie każdego (nawet tanka) na jedno combo ftw.
|
|
08-07-2012 19:33 |
|
Rabus

{socialsites}
|
(08-07-2012 19:33 )Wan1Mas Wrote: Balans postaci "magów" to żart sam w sobie :) Zeus z szalonym Early Gamem lub Anubis który na 5 levelu może zamknąć praktycznie każdego (nawet tanka) na jedno combo ftw.
Żartujesz, prawda? Kupujesz aegisa i Anubisa ulti jest bezużyteczne. Kupujesz beadsy i nie może Cię zestunować. A Zeus? Nie stoisz w jego ulti - nie giniesz, możesz np kupić sprint.. Jak masz refleks to nawet można uniknąć przyciągnięcia arachne odpalając w odpowiedniej chwili beadsy.
Nie rozumiem jednej rzeczy - 90% graczy w ogóle nie korzysta z zakładki abilities, kupują same itemy, a potem narzekają, że championi są tacy op..
|
|
09-07-2012 10:14 |
|