Gliniaczek

{socialsites}
|
RE: Zróżnicowanie kontentu
Nie sądzę żeby to było wyznacznikiem, po prostu mieszanie zawartości zwiększa docelową grupę odbiorców, ew. uświadamia też, że nagrywający ma jakiś głębszy przekaz niż tylko komentarz w grach.
(Tak nawiasem, słowo "kontent" jest poprawne? Google nic mi nie powiedziało na ten temat, a sądzę że spolszczanie na siłę nie jest odpowiednie, skoro mamy dobry, rodzimy odpowiednik)
|
|
10-07-2012 20:47 |
|
MrChmielOO
{socialsites}
|
RE: Zróżnicowanie kontentu
(10-07-2012 21:21 )ogm Wrote: Mam też taki problem, że właśnie chciałbym tworzyć wiele materiałów różnych(oczywiście związanych z grami) i nie widzi mi się idea zakładania nowego kanału dla recenzji, kolejnego do np zapowiedzi. Jednak kiedy dodaje coś innego to nie uśmiecha się to moim widzom. Pytają np. kiedy kolejny odc. ich ulubionej serii, a niektórzy potrafią dać łapę w dół, bo nie dodałem tego odcinka, który by chcieli, chociaż nie zapowiadałem, że codziennie będzie LP. To jest dość duży problem.
Wszystkim i tak nie dogodzisz. Pamiętaj, że to twój kanał i ty decydujesz co wrzucasz, jednak nie zapominaj, żeby dawać też odcinki "ich ulubionej serii" a łapkami w dół się nie przejmuj, bo po co? Jeśli wiesz, że są za to, że nie ma ich serii a nie za to, że robisz coś źle to są troszkę mniejszym problemem. Po prostu dawaj im zarówno odcinki z serii jak i recenzje, zrób sobie plan na tydzień czy coś w ten deseń
|
|
10-07-2012 21:24 |
|