ogm

{socialsites}
|
[18+] [na ślepo] Wiedźmin 2 ER Zabójcy Królów (35 Odcinków)
Zagrajmy w Wiedźmin 2 ER to jak sama nazwa mówi odświeżona wersja gry. Podczas gry szukam nowych rzeczy oraz nawiązuje czasami do sagi o Wiedźminie. Jak wiadomo (lub nie) głównym bohaterem jest wiedźmin Geralt. Cała gra opiera się na powracających wspomnieniach, oczyszczeniu się z zarzutów o zabójstwo króla Foltesta oraz odnalezieniu przyjaciółki czarodziejki Triss.
Zagrajmy odbywa się na normalnym poziomie trudności oraz po ścieżce Iorwetha.
Link do playlisty : Wiedźmin 2 ER Seria
oraz do pierwszego filmiku : Odcinek 1
Po kilku miesiącach udało mi się ukończyć grę po stronie Roche'a, więc postanowiłem dodać ją do tematu:
Link do playlisty (polecam oglądać od momentu bonusowego): Ścieżka Roche'a
oraz do filmiku , który jest pierwszym po wyborze ścieżki Roche'a: Odcinek 1
(This post was last modified: 17-09-2012 15:49 by ogm.)
|
|
26-07-2012 12:16 |
|
appareil

{socialsites}
|
RE: [18+] Wiedźmin 2 ER Zabójcy Królów (35 Odcinków)
Masz przyjemny do słuchania głos, całkiem niezły mikrofon, choć słuchając ostatnich odcinków zdarza ci się w niego chuchnąć. Większych problemów z dykcją i formułowaniem zdań nie masz, większych błędów w sumie nie zauważyłem.
Komentarz trochę zbyt podchodzi pod "robię X, biję Y", postaraj się w następnych seriach na ślepo wyrażać więcej swoich opinii nt. napotykanych w grze elementów, bo jeden z fajniejszych elementów serii na ślepo.
Jakość okej, choć światło z tej gry bije po oczach, nie wiem czy to wina gry, czy renderingu, ale gdyby zdarzył ci się tytuł z podobnie przekombinowanym HDR, ściemnij to troszkę.
Other than, przyjemne do oglądania.
|
|
26-07-2012 12:43 |
|
appareil

{socialsites}
|
RE: [18+] Wiedźmin 2 ER Zabójcy Królów (35 Odcinków)
Quote:POP-filter dzięki czemu znika problem dmuchania w mikrofon.
Miałem w sumie o tym wspomnieć, ale to droga rzecz, więc nie chciałem nikomu poradzać kupna. Popfiltr bardziej działa na głoski wybuchowe, których też trochę słyszałem, ale obecnie już ich nie ma.
Inna sprawa, nie wiem co teraz robisz z głosem, ale w takiej różowej panterze brzmi gorzej niż w wiedźminie imho, brakuje mu trochę dolnych tonów.
(This post was last modified: 26-07-2012 13:59 by appareil.)
|
|
26-07-2012 13:58 |
|