grabol508

{socialsites}
|
Zagrajmy na yt a piractwo
Jako, że jest to mój pierwszy post Witam :)
Od dłuższego czasu, nurtuje mnie jedno pytanie.
Czy yt jakoś walczy z piractwem wśród zagrajmerów ?
Czy jest możliwość że ktoś np. w systemie partnerskim nagrywa na pirackim frapsie i przechodzi gry pobrane np z torrentow ?
|
|
22-08-2012 18:35 |
|
yahoo

{socialsites}
|
RE: Zagrajmy na yt a piractwo
JJJ pierwsze odcinki z Minecrafta nagrywał na piracie.
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
|
|
22-08-2012 18:44 |
|
appareil

{socialsites}
|
Quote:Czy jest możliwość że ktoś np. w systemie partnerskim nagrywa na pirackim frapsie i przechodzi gry pobrane np z torrentow ?
Zapewne mnóstwo osób tak robi, zobacz jak często ktoś montuje swoje filmy takimi programami jak Sony Vegas Pro czy Adobe Premiere, a dźwięk nagrywa Audition. Każdy z tych programów to ok. 1000zł albo i więcej.
Dopóki skarbówka nie chodzi i nie kontroluje, to nic im praktycznie nie grozi.
(This post was last modified: 22-08-2012 18:52 by appareil.)
|
|
22-08-2012 18:51 |
|
Lavos

{socialsites}
|
A kto ci takie rzeczy udowodni?
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
22-08-2012 18:51 |
|
grabol508

{socialsites}
|
(22-08-2012 18:51 )apparatus Wrote: Quote:Czy jest możliwość że ktoś np. w systemie partnerskim nagrywa na pirackim frapsie i przechodzi gry pobrane np z torrentow ?
Zapewne mnóstwo osób tak robi, zobacz jak często ktoś montuje swoje filmy takimi programami jak Sony Vegas Pro czy Adobe Premiere, a dźwięk nagrywa Audition. Każdy z tych programów to ok. 1000zł albo i więcej.
Czyli, dużo jest ludzi którzy starają się być uczciwi i grają w to co mają oryginalne. A z drugiej strony są ludzi którzy łapią więcej subskrycji bo grają w CoD'y pirackie i inne. Smutne to .
|
|
22-08-2012 18:59 |
|
Parada

{socialsites}
|
(22-08-2012 18:59 )grabol508 Wrote: (22-08-2012 18:51 )apparatus Wrote: Quote:Czy jest możliwość że ktoś np. w systemie partnerskim nagrywa na pirackim frapsie i przechodzi gry pobrane np z torrentow ?
Czyli, dużo jest ludzi którzy starają się być uczciwi i grają w to co mają oryginalne. A z drugiej strony są ludzi którzy łapią więcej subskrycji bo grają w CoD'y pirackie i inne. Smutne to .
Też kiedyś piraciłem, jednak od niedawna, od momentu kiedy zrobiłem format po prostu chciałem mieć na kompie porządek, czyli 0 nielegalnych plików itp i trzymam się tego do dzisiaj :) Nawet kupiłem oryginalnego Frapsa (Zara pewnie zostanę wyśmiany ;d), nagrywam już od dłuższego czasu i dla mnie wydanie 120+zł na program, który może mi służyć do końca życia, jest praktycznie niczym. A grach to nawet nie wspomnę, masa promocji na Steam robi swoje.
|
|
22-08-2012 19:37 |
|