Witam czytelników. Zajmuję się kręceniem let's play od niedawna. Nie wiem jak mi wychodzi, ale staram się ile siły w pluchach, śliny w paszczęce i o ile mózg mi gdzieś nie odpłynie. Mam swoje podejście dość dzikie i chaotyczne z dużą ilością słowa eee która jest moim wrogiem i staram się tej litery wyzbyć jak najczęściej. Lubuje się w starszych grach i z uwagi, że mój sprzęt to nie moloch kosmiczny, a i uważa, że warto uwiecznić na taśmie to co nie uwiecznione.
Czym was mogę zainteresować:
Cóż to trudne pytanie, ale może mój głos wam przypadnie, dzięki niemu dostałem 4, a nie 3 z geografii :P (w najnowszych filmach mam już lepszy mikrofon, a nie G za 10 zł), lub moje dziwaczne poczucie humoru, albo moje dziwne zachowanie. Poza tym wy też macie wkład w moje zagrajmy, gdyż dość często staram się robić ankiety (tak u mnie panuje taki wadliwy ustrój zwany demokracją :P).
Mam nadzieję, że ktoś doceni moje wysiłki i w kład w polskie zagrajmy.
Ukończyłem:
Medieval: Total War
Tworzę:
Shogun: Total War
World of Tanks (wiem mmo, ale kocham tą grę to zagrajmy to obecnie wręcz miniserial, gram od closed bety (czyli ponad 1,5 roku) i jestem całkiem doświadczony)
Mam nadzieję, że komuś umilę w ten sposób czas, a jeśli się nie podoba to czekam na konstruktywną krytykę.
Link do kanału:
http://www.youtube.com/user/Vino380
Och zapomniałem wymyśliłem sobie głupie hasło na zakończenie odcinka więc tu też je wpiszę. Czemu? Bo tak!
"i pamiętajcie subskrypcja nie boli"