Jakvbek

{socialsites}
|
FIFA
Hej ;) Zastanawiam sie jak podchodzicie do "zagrajmy" w FIFĘ? Mam tu na myśli chyba przede wszystkim serię z kariery. Zaczynają mieć coraz większą popularność, mają dużą rzeszę fanów. Można odrobinę porównywać to do mc. Jakie jest wasze podejście do tego tematu? Czy też potępiacie jak mc?
|
|
11-01-2013 23:48 |
|
Jakvbek

{socialsites}
|
RE: FIFA
Ja właśnie zacząłem nagrywać karierę z fify, wiedzę o piłce mam naprawdę dużą, więc powinno być ciekawie ;)
@Elwood
Jeśli jesteś ciekaw jakby takie coś miało wyglądać, to taki gość MeidsonTV, jest chyba najlepszym z fify jakiego znalazłem. Przynajmniej ja kręcąc fifę się nim inspiruję.
|
|
12-01-2013 09:21 |
|
Toshi

{socialsites}
|
RE: FIFA
Infelicity Wrote: (12-01-2013 00:55 )Elwood Wrote: Do Minecraftowego boomu temu daleko. Well, jeżrli kogoś to interesuje... czemu nie. Tylko jak by miał wyglądać komentarz do czegoś takiego?
Szaranowicz zajmie się tym, nagrywający natomiast nie będzie mówił nic. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro Szaranowicz zajmie się komentowaniem to będzie to nudne. Zero komentarza ze strony nagrywającego to totalna nuda i niska oglądalność. Jedyną fajną rzeczą to byłoby zrobienie takiego czegoś jak FIFA z widzami.
|
|
12-01-2013 12:51 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)