Greavian

{socialsites}
|
Odgłos klawiatury i myszki.
Witam.Chciałbym zacząć kręcić Let's playe,lecz draźnią mnie dwa problemy.Klawiatura i myszka.Po skończeniu nagrywania "demówek",kulturalnie odpalam to sobie,i słyszę wkurzające klikanie myszki i wciskanie klawiszy na klawiaturze z mojej strony.Co napewno nie skłoni kogoś do oglądania tych zagrajmy w.Pytanie brzmi jak się tego pozbyć? Prosze odpowiedzieć mi jak dla kompletnego nowicjusza w tych sprawach.Przeglądałem forum,satysfakcjonującej odpowiedzi nie znalazłem.Więc prosze O pomoc.
(This post was last modified: 17-02-2013 18:41 by Greavian.)
|
|
17-02-2013 18:41 |
|
Greavian

{socialsites}
|
RE: Odgłos klawiatury i myszki.
Nikt Nie Potrafi Mi pomóc? przejrzałem podobny teamt lecz nie znalazłem odpowiedzi..
|
|
19-02-2013 18:19 |
|
john

{socialsites}
|
Albo wybierz funkcję AutoGate w Premiere Pro
|
|
19-02-2013 21:26 |
|
Greavian

{socialsites}
|
(19-02-2013 21:26 )john Wrote: Albo wybierz funkcję AutoGate w Premiere Pro
Gdzie znajdę tą funkcję?
|
|
22-02-2013 18:44 |
|
john

{socialsites}
|
Effects > Audio Effects > Dynamics lub wpisujesz w wyszukiwarkę Dynamics
|
|
22-02-2013 18:50 |
|
ISKIEROV94

{socialsites}
|
Ja wykonuje ten zabieg nieco inaczej, jeśli masz mikrofon pojemnościowy będzie łatwiej. A mianowicie, gdy dźwięk nagrywasz programem audacity . Wtedy gdy go już przed tym nagrywaniem włączysz i nic nie będziesz mówił przez jakiś okres to nie nagra się nic innego jak tylko szumy i kliknięcia myszki, klawiatury. Po skończonym nagraniu zaznaczasz ten fragment gdzie nic nie mówiłeś wchodzisz w ,,efekty" następnie ,,usuwanie szumu" potem klikasz ,,uzyskaj profil szumu" <--- bądź coś podobnego nie pamiętam dokładnie. Wtedy gdy uzyska już profil tego szumu, zaznaczasz całą ścieżkę, wchodzisz znów tak samo jak wyżej, tylko tyle,ze nie klikasz już ,,uzyskaj profil szumu" tylko klikasz ,,ok" to Ci wtedy usuwa szumy i te kliknięcia. U mnie to działa. U Ciebie też powinno ;) Pozdrowienia.
|
|
22-02-2013 19:18 |
|