League of Legends US czy EU poziom graczy
|
Author |
Message |
Taoczin

{socialsites}
|
RE: League of Legends US czy EU poziom graczy
(16-08-2011 08:15 )SeedPL Wrote: Taoczin? Ten pan od hasła "Nie podoba się - zrób to lepiej"? Może z kimś pomyliłem.
Tak to ja. Ba ja wciąż mam takie zdanie i nie zamierzam się go wypierać.
A teraz moje zdanie dotyczące serwerów. Prawdą jest iż na obu serwerach zdarzają się nooby i leaverzy czy afkerzy w trakcie ważnych rozgrywek. Prawdą jest również to że na serwerze US jest lekkie opóźnienie, lecz tutaj pragnę zauważyć coś dziwnego Polscy gracze US do tego opóźnienia są jakby to nazwać "przyzwyczajeni" i kiedy trafiają na EU i maja grać bez tego zjawiska zdarza się że maja problemy np z lasthitowaniem co według mnie jest normalnym zjawiskiem. Jeżeli jednak chodzi o ostateczną odpowiedź uważam że jednak wyższy poziom gry jest na US i nie chodzi mi konkretnie o cały serwer lecz jedynie o społeczność polaków grających w tą grę. Ja osobiście gram na obu serwerach i jestem wstanie dostrzec niestety ogromną różnicę w umiejętnościach gry polaków z US a tych z EU (oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich bo sam znam wielu dobry graczy z EU), ale niestety prawda jest taka że poziom polskich graczy na EU przynajmniej według mnie jest niższy. To może być także związane z tym że większość z nich zaczęła grać dopiero gdy weszła możliwość używania języka polskiego w samej grze lub nieco wcześniej a znani mi gracze z US są jednak bardziej doświadczeni. Chciałbym jeszcze dodać że jeżeli teraz zaczynał bym tą grę prawdopodobnie założył bym konto na EU, lecz teraz moje przejście niema sensu gdyż mam dokładnie ten sam problem co Gimper. To chyba tyle takie jest moje zdanie na ten temat jeżeli komuś się nie podoba czekam na ostre rycie...
|
|
16-08-2011 16:20 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)