Manderoold

{socialsites}
|
Haterzy i Hackerzy
Witam.
Jak być może wiecie, coraz częściej padamy ofiarą Haterów i co gorsza - Hackerów. Wysłałem ostrzeżenie wam na PW. 90% osób mnie zignorowało.
Jak na ironię, następnego dnia zostało shackowane konto Meespihera. Nie miał zadnego keyloggera.
Co o tym sądzicie?
|
|
07-01-2011 15:50 |
|
Byakurai96

{socialsites}
|
RE: Haterzy i Hackerzy
Ja nic nie dostałem :P Dzisiaj przeprowadzę skanowanie komputera, chociaż skanowałem w sylwka :D
|
|
07-01-2011 17:00 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(07-01-2011 15:50 )Mandero Wrote: Witam.
Jak być może wiecie, coraz częściej padamy ofiarą Haterów i co gorsza - Hackerów. Wysłałem ostrzeżenie wam na PW. 90% osób mnie zignorowało.
A czego się spodziewałeś ? 'Dzięki ci, sir Mandero za nieprzyjaciela wskazanie, szabelki swoje ostrzyć przeto będziem, tak nam dopomóż Bóg'.
Kogo miałoby obchodzić włamanie na czyjeś konto ? Umiałby potem jakoś pomóc ? Gdzie sens ?
I prosiłbym o rozwinięcie myśli 'haterzy'.
Quote:Jak na ironię, następnego dnia zostało shackowane konto Meespihera. Nie miał zadnego keyloggera.
Może ciebie nie posłuchał ? Jak z łańcuszkami - nie odpowiadasz, nazajutrz łamiesz nogę. I znajdujesz swoją pannę z w łóżku z innym : O
Quote:Co o tym sądzicie?
Co mam sądzić o tym co zdarza się sporadycznie, hmm..bywa ?
To tak, jak napisać temat o trzęsieniu ziemi w Azji, pyknąć dwa zdania i pytanie 'co o tym sądzicie?'. Zdarzają się takie sprawy. Rozumiem, że pewnie dla autora tematu ta osoba była niesamowicie ważna i musiał się komuś pożalić, ale..nie jest od tego shoutbox ?
![[Image: kaos.gif]](http://s22.postimage.org/jd6k4n4st/kaos.gif)
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
08-01-2011 19:31 |
|
CarlSheppards

{socialsites}
|
kaszubiak Wrote:Co do haterów nie będę się zbytnio wypowiadał. Ale muszę zwrócić uwagę, że hater nie wyraża swojej opinii w sposób odpowiedni. Przeważnie jest po prostu głupia obraza bez większego uzasadnienia.
Zapomniałeś o jednym - my tutaj mówimy o "zagrajmerach".
Opinia/krytyka/głupia obraza bez większego uzasadnienia - dla nich to bez różnicy.
Przynajmniej z tego co widać.
Prawie wszędzie.
|
|
09-01-2011 22:37 |
|