![]() |
Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach (/showthread.php?tid=3102) |
RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Maiden - 18-03-2013 01:44 (18-03-2013 01:41 )Avible Wrote: Bunny chwalisz się tym że ludzie nagrali ci tego live. Zajebiscie tylko zapominasz, że live zapisał też twitch. Z dokładną datą, głosem i pełnym zapisem, a także ip, programem do streamowania jakiego użył, oraz czasem lokalnym tego człowieka czym wydawałaś się być zaskoczona gdy ktoś Ci o tym wspomniał na fb. Jako osoba która ma zamiar składać pozwy na kogokolwiek powinnaś umieć korzystać z podstawowych funkcji serwisu na którym włamano Ci się na konto, bo czy skoro nie umiesz się tym posługiwać (a tak przynajmniej wynika z Twoich wypowiedzi) to czy umiałaś sie zabezpieczyć? Za bezpieczeństwo na portalu Twitch.tv odpowiada jego administrator. Jedyne co może zrobić użytkownik to założyć hasło. Polecam przeczytać regulamin Twitch'a. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - krzychu9501 - 18-03-2013 01:46 [spoiler]Hahaha, co to za forum? "Zagrajmyw" czy obgadujmy kogos za plecami bo nie mamy wlasnego zycia? Nie jestem po niczyjej stronie - kazdy robi sobie to co chce a Wy zachowyjecie sie jak stare mohery.. wtf...[/spoiler] RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - zajcevmajor - 18-03-2013 01:52 (18-03-2013 01:38 )Maiden Wrote: Angielskie wstawki są w moim przypadku bardzo wyraźnie zaznaczone.witam raz. piętnuje samo wstawianie zagranicznych wtrąceń, jeśli o to Ci chodziło. dwa. nie za bardzo wiem o jaką frazę chodzi, więc po prostu napisz, a nie sugerujesz. : D trzy. nie dziw się, że część osób, lekko mówiąc nie lubi tutaj Zajączka, skoro w większości robiła z siebie wielką sprawiedliwą a wyszło, że wiedziała o sytuacji z DDoS'ami livestreamów niektórych youtuberów, a potem nieudolnie się tłumaczyła pozdrawiam edit: @krzychu9501 no na pewno xD RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Andre - 18-03-2013 01:54 (18-03-2013 01:44 )Maiden Wrote:(18-03-2013 01:41 )Avible Wrote: Bunny chwalisz się tym że ludzie nagrali ci tego live. Zajebiscie tylko zapominasz, że live zapisał też twitch. Z dokładną datą, głosem i pełnym zapisem, a także ip, programem do streamowania jakiego użył, oraz czasem lokalnym tego człowieka czym wydawałaś się być zaskoczona gdy ktoś Ci o tym wspomniał na fb. Jako osoba która ma zamiar składać pozwy na kogokolwiek powinnaś umieć korzystać z podstawowych funkcji serwisu na którym włamano Ci się na konto, bo czy skoro nie umiesz się tym posługiwać (a tak przynajmniej wynika z Twoich wypowiedzi) to czy umiałaś sie zabezpieczyć? Tak jak już pisało kilkanaście osób wcześniej - gdyby bany dbała o podstawowe środki ostrożności to całej sytuacji by nie było. Niestety ale czego się w sumie spodziewać po kimś kto zachowuje się tak infantylnie. Jeżeli hasło na Twitchu było zmieniane z macierzystego maila to z punktu widzenia serwisu, żadnego włamania na konto nie było. Banny po prostu zmieniła maila i hasło i tyle. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Avible - 18-03-2013 01:56 @Maiden - na początku wydawales się człowiekiem który cośs ogarnia. Ale teraz pierdolisz od rzeczy. Napisałem czy potrafiła SIĘ zabezpieczyć, a nie czy dogadala się z twitchem. Skoro nie potrafi korzystać z takich funkcji to czy potrafi założyć dobre hasło czy maila. (Pomiajam fakt, idiotycznego zakładania przypomnień na jedno konto mailowe. ) RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - krzychu9501 - 18-03-2013 02:00 Boze, nawet jakby miała hasło: "haslo" to nie powod zeby wlamywac sie na czyjes konta i cos z nimi robic (nie wiem czy cos jej ukradli). Nie macie w sobie choc troche empatii? Chyba ze Bunny jest naprawde taka "wredna sucza" i cos wam zrobila - sorry nie jestem w temacie ale jak widze co Wy piszecie to musialem. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Andre - 18-03-2013 02:03 krzychu9501 idąc Twoim tropem rozumowania, zostawiajmy otwarte samochody i mieszkania bo to nie podwód żeby ktoś się włamywał, prawda? RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Maiden - 18-03-2013 02:06 Dobra Panowie, bo z tego co wiedzę, za wszelką cenę chcecie jej dopiec, nie mając tak naprawdę, żadnego dobrego powodu, czy też dowodów tych waszych dram, szczerze powiedziawszy, naprawdę najpierw pomyślcie, a później piszcie. Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi @zajcevmajor , nie zrobię Ci tej przyjemności, jeśli chcesz zrozumieć moją wypowiedź to rusz głową. @Avible ok, jeśli ktoś ukradłby Ci e-mail i zmienił hasło na zagrajmyw.pl, a następnie byś odzyskał konto, a ludzie mieliby takie zarzuty do Ciebie, jak Ty ? Pretensje o to, że nie potrafiłeś zabezpieczyć swojego konta na zagrajmyw.pl ??? To jest właśnie DOKŁADNIE TAKA SAMA sytuacja jaką opisujesz, właśnie dlatego pisałem wcześniej, żebyście najpierw pomyśleli, dopuścili do siebie krztę empatii i dopiero wtedy pisali. Pozdrawiam. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - krzychu9501 - 18-03-2013 02:13 @Andre, nie wiem jeżeli chodzisz po mieście i kradniesz wszystko co się da bo przecież jest okazja i poszkodowany na pewno nie będzie wyciągał konsekwencji to czemu nie? Nie chce się z nikim kłócić po prostu nie lubię zawiści i bólu dupy a jeżeli nie macie podstawowych uczuć to kontynuujcie i ja ciśnijcie:) RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Andre - 18-03-2013 02:26 (18-03-2013 02:13 )krzychu9501 Wrote: @Andre, nie wiem jeżeli chodzisz po mieście i kradniesz wszystko co się da bo przecież jest okazja i poszkodowany na pewno nie będzie wyciągał konsekwencji to czemu nie?Widzę, że trzeba prościej... Jest takie przysłowie: "Okazja czyni złodzieja". Jeżeli Bunny zostawia hasła z dopiskiem "Wejście Tutaj" to nic dziwnego iż ktoś z tych - otwartych zresztą przez samą bunny - drzwi skorzystał. Nie twierdzę, iż jest ro dobre jednakowoż głupota ludzka odegrała w tym dużą rolę... No i domaganie się odszkodowań - "Hajs się musi zgadzać" :D |