![]() |
Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach (/showthread.php?tid=3102) |
RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Tilowa - 18-03-2013 20:30 Mnie przeraża to jak ludzie są w nią wpatrzeni.. http://img829.imageshack.us/img829/8205/nowyobrazmapybitowejsh.png Jak to przeczytałam normalnie... Współczuje w sumie jej "obrońcom".. Jak ktoś zdrowieje przez Filmiki to ja się boje o nasze społeczeństwo :P RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - MircoCroCop - 18-03-2013 20:34 Ej, to już nie jest ku**a śmieszne, zaraz nam się drugi Hitlero zrobi.. Prawo Godwina, come on RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Andre - 18-03-2013 20:49 Patrząc wypowiedzi 'fanów' na fb użytkownika bunny widzimy w jaki sposób umysł młodych ludzi został zdegradowany. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Roofix - 18-03-2013 20:49 Już w sumie jest z niej dyktator - banuje osoby ją krytykujące. Przypomnę, że w swoim nagraniu krytykowała fanbojów, ale widać tacy jej nie przeszkadzają. W sumie trochę szkoda, że się już tutaj nie chce udzielać i się bronić przed zarzutami. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Elwood - 18-03-2013 20:54 @screenshot Quote:Wszyscy hejterzy bedziecie kiedys w PIEKLE! Czyżby istniało nowe przykazanie? Nie hejtuj bliźniego swojego? :P RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Cpt.HAKier - 18-03-2013 21:02 (18-03-2013 20:54 )Elwood Wrote: @screenshot Nowe przykazanie jedenaste. Braknie miejsca w tym "piekle". RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - SCARS - 18-03-2013 21:03 troszkę mnie przeraza, ze ci wszyscy fani kiedyś dostana dowody osobiste i będą mogli glosować w wyborach. Wtedy ich liczebność będzie mieć znaczenie a skłonność do przyjmowania papki bredni wyrabiają sobie już teraz. Zmieni się idol, zmieni się ideologia ale nie zmieni się mentalność - sposób myślenia. To co podlinkował Tilowa przypomniał mi wiece samoobrony z przed 10-15 lat, te dramy na YT coraz częściej przypominają mi sejmowe afery. Zaczynam sie bać, ze YT będzie placem ćwiczeń dla przyszłych polityków i dziennikarzy a fani, fan-boje i "hejterzy" staną się kiedyś poważnym elektoratem. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Tilowa - 18-03-2013 21:16 Byleby to się skończyło na YT, znając życie to wyjdzie dalej, stanie się to drama na caly kraj.. Tak jak powiedział Pan SCARS ci ludzie bedą mieli dowody i beda decydować o przyszłości naszego kraju, a jak teraz widze co się dzieje na yt, fb to boje się myśleć.. Ale tak na przyszłość SCARAS podlinkowała* :P RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Andre - 18-03-2013 21:54 Straszne jest to że te osoby mają wręcz wyprane mózgi. Wszystko widzą w kolorach białe i czarne. Taka buny zostaje wyidealizowana wręcz na ponad człowieka, która się nigdy nie myli i nie ma żadnych wad. A każdy kto zauważa, że nie wszystko jest takie czarno-białe i widzi co jest nie w porządku lub nie jasne wg nich to @screen RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Cpt.HAKier - 18-03-2013 22:00 Zrobili sobie bożka z Zająca. Metoda na leczenie nowotworów i innych ciężkich chorób - puszczanie filmów bunny_kou, cudowne uzdrowienie gwarantowane @screen. PS. Bunny boi się już wypowiadać ? Czyżby zauważyła, iż jej biali rycerze na tym forum nie dają rady ? |