YT Partner dla każdego? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: YT Partner dla każdego? (/showthread.php?tid=1203) |
RE: YT Partner dla każdego? - S0NikX - 12-07-2012 22:51 Witam, dogadałem się o partnerstwo mam teraz dostać partnerstwo od jakieś tam firmy.. Oni sami mi je dadzą czy ja muszę to jakoś potwierdzić? w swojej wiadomości napisali mi "Apply For Partner" nie wiem co robić xD help.! Drugi pytanie czy da się zrezygnować z partnera po jakimś czasie? RE: YT Partner dla każdego? - ogm - 12-07-2012 22:53 Dowiedz się najpierw na jakich warunkach jest to partnerstwo itd. Podejdź do sprawy na spokojnie. RE: YT Partner dla każdego? - kubn2 - 12-07-2012 22:59 Jeżeli tzw. "pomarańczka" nawet nie tykaj tego patykiem tak samo z XboxLiveTV ponieważ od nich nie masz żadnej kasy tylko opcje jeżeli dostałeś od Machinima/YT/Agora bież. RE: YT Partner dla każdego? - S0NikX - 12-07-2012 23:22 SocialBlade... podglądałem innych co mają z nimi partnerstwo koleś 1300 widzów ma zarobki 7-13 dolarów dziennie.. zawsze "coś" na start za drobny wkład czasu w youtube? Przejrzyjcie to SocialBlade.. machima bierze dobrych ludzi co mają dużooo widzów :D a mi trochę brakuje chyba ,że pomożecie :> RE: YT Partner dla każdego? - kubn2 - 12-07-2012 23:29 Nadal nie wiemy kto Ci dał partnera. Z 700 widzami da radę już dostać oficjalne partnerstwo od YT. RE: YT Partner dla każdego? - S0NikX - 12-07-2012 23:31 A jak dostać partnerstwo ofcijalne z youtube? zgłosić się czy czekac? oficjalne partnerstwo youtube chyba daje mniej kasy niż prywatna firma? SocialBlade byłaby dobra jeżeli da się po jakimś czasie zrezygnować. Więc nadal czekam na odp. - czy da się zrezygnować z partnerstwa? - jak partnerstwo zaakceptować.. jakie kroki powinienem podjąć jeszcze partnera nie mam.. RE: YT Partner dla każdego? - kubn2 - 12-07-2012 23:35 Najlepiej zrób screen e-maila jakiego dostałeś jeżeli są tam twoje informacje osobiste zamaż nawet w paincie. Czy daje więcej kasy nie wiem, ale do Agory i Machinimy czyli jedynych sensownych korporacji to jakieś dla machinimy 5k widzów, a dla Agory 10-15k. Oficjalne partnerstwo idziesz tu: http://www.youtube.com/partners/contact_info?page=start&partner_type=C RE: YT Partner dla każdego? - S0NikX - 13-07-2012 18:52 yyy Da się zrezygnować z danego partnera? np. wezme z jakąś tam firmą i po 3 miesiącach chciałbym zrezygnować i przejść do bardziej opłacalnego partnera. Na razie nie pójdę do machimy mam zaledwie ponad 750 widzów chce wejść do SocialBlade początkowo a potem wyjść da radę? RE: YT Partner dla każdego? - appareil - 13-07-2012 19:13 Primo, co to za firma? RE: YT Partner dla każdego? - S0NikX - 13-07-2012 19:46 (13-07-2012 19:13 )apparatus Wrote: Primo, co to za firma? Czytaj uważnie przecież napisałem ,ze poczatkowo chce wejść do SocialBlade a potem wyjść. |