Zagrajmy w...
Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. (/showthread.php?tid=180)

Pages: 1 2 3 4

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Gimper - 02-04-2011 20:12

Prima aprilis :)
Całe to Zagrajmy w Tibia jak i moje odejście było planowane już od kilku tygodni, powodów jest wiele, poza tym żeby wyciąć wszystkim świetny numer, bardzo byłem ciekaw reakcji osób które mnie oglądają - i nie myliłem się, niestety bardzo dużo osób (zacytuję Modrona) motłoch idiotów i ciemnoty.

Niestety tak to wypadło że nie dam rady dzisiaj wrzucić filmu wyjaśniającego sytuację na mój kanał, ale najpóźniej jutro powinien się pojawić. Kupę śmiechu miałem z niektórych osób które wzięły to na poważnie, głównie że było sporo znaków świadczących o tym że to żart (m.in. powiedziałem że będę grał do 60-70 lvl a można było łatwo sprawdzić że w Tibii mam 2 lvl i konto założyłem tam tylko na potrzeby żartu)

Swoją drogą użytkownik Gimpertohuj także był częścią planu, ale nie było to konto prowadzone przeze mnie :)

Sytuacja trochę wymknęła mi się spod kontroli i zaczęły powstawać jakieś durne apele żebym wrócił, ale mam nadzieję że jutrzejszy film uspokoi całą sytuację.

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - punio7 - 02-04-2011 20:31

Nie żal ci tych "największych" fanów, którzy po wszystkim obrażą się i przestaną cię oglądać? W sumie wróć, to było niepotrzebne pytanie.

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Gimper - 02-04-2011 20:36

@punio7 - nie żal mi tego że nie są na tyle mądrzy by poświęcić 30 sekund na sprawdzenie że mam 2 lvl w Tibii. Albo tego że nie znają mnie i nie wiedzą że nigdy bym z tak błahego powodu nie zamknął kanału. Albo tego że w kanale było jasno napisane w FAQ "Czy grasz w jakieś MMO? Nie." - głupotę trzeba tępić ;)

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Gik - 02-04-2011 20:58

Awww, a myślałem, że to potrwa trochę dłuzej :(. Ci twoi kolesie ze szkoły, którzy pisali, że oficjalnie zerwali z tobą stosunki towarzyskie też byli podstawieni?

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Gimper - 02-04-2011 21:05

@Gik - podstawieni ^^

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Gik - 02-04-2011 21:07

Domyślałem się. Gdyby faktycznie wyrzekali by się Ciebie tylko dlatego, że grałeś w Tibię, to byłaby najśmieszniejsza sytuacja, jaką mógłbym sobie wyobrazić.

Ale tak, czy inaczej, to przyznasz, że spora część Twoich widzów zachowała się co najmniej niewłaściwie.

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - MrZupapl - 02-04-2011 21:39

Kocham ten śmiech, który wstawiłeś w filmiku. Epic.! <3

@EDIT;
'Szkoda ! Gimper przy tibi mogłeś usunąć dodawanie komentarzy :]

Mam nadzieje że jeszcze wrócisz [jak odejdziesz] szkoda papa :D !
EiStOrNeR 4 min. temu'

Seeeriooo? Jeszcze ktoś myśli,że odszedłeś? > : O

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Roofix - 02-04-2011 22:46

Gimper, twój "dowcip" był najlepszy w wykonaniu w tym roku i przyznaję, takiego realizmu dawno nie widziałem. Że ja się dałem na to nabrać, mimo że doświadczony jestem kilkoma dramami - kolejne coraz bardziej mnie irytowały. Z góry założyłem, że idziesz śladami innych zagrajmerów. Nawet 1 kwietnia mnie nie zaalarmował zanadto, gdyż wcale to mi na żart nie wyglądało (nie wiem, czy widziałeś mój komentarz pod tym filmem, jak to skomentowałem wtedy;) ) To wyglądało zbyt prawdziwie, jak dla mnie, a "haczyki", o których wspominałeś, musiałem przeoczyć.
Ale jak wspominałeś, że będziesz grał do 60-70 lewelu, to że miałeś dopiero 2 jakoś mnie nie zdziwiło. Tak samo z tym graniem w MMO - ja nie będąc nigdy fanem RPG, nie lubiac zbytnio tego, zdarzyło mi się czasem pograć.
Jesteś zajebisty, dobry z ciebie aktor i manipulant, ale proszę, nie rób tego więcej. Kolejnej dramy nie zdzierżę chyba (prawdziwej, czy udawanej, Twojej lub kogoś innego).

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - kaszub - 02-04-2011 23:10

Czyli jednak Zagrajmy w Tibię to żart? Łeee. Dlaaaczego? Ja już myślałem, że będę miał co oglądać a tu taki psikus.

Jestem zawiedziony. Chyba zawieszę swój kanał.

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - punio7 - 02-04-2011 23:47

@Roofix Mogę pożyczyć ci skrobaczkę jeżeli nie masz czym zdrapać tego cukru, który właśnie osadził ci się na ścianach pokoju.