Post Reply 
Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W.
Author Message
Gik Offline
*

Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W.
Gimper to wo mojej opinii jeden z najlepszych polskich zagrajmerów. Jego komentarz jest na tyle żywy, częsty i ciekawy, że potrafi zainteresować widza swoimi filmikami, mimo, że robi zagrajmy z gier raczej dobrze znanych szerszej publiczności.

Jest jednak pewne "ale". Dzisiaj Gimper wrzucił zagrajmy z gry dobrze znanej głównie dzięki pewnemu świetnie wychowanemu
młodemu człowiekowi, który postanowił bliżej zapoznać swoją matkę z krzesłem, kiedy ta uniemożliwiła mu dostęp do jego ukochanej produkcji. Tak, to Tibia, duh.

Zagrajmy W Tibia Gimpera1994:

Nie o samym zagrajmy jego zagrajmy będzie tu mowa, jednak o reakcji jego... hm... widzów? A więc:

Czyż to właśnie nie dla takich widzów robimy nasze kolejne zagrajmy, hm? Gimperowi mogę tylko współczuć, że oglądają go takie głąby. A użytkownikowi GIMPERTOHUJ chyba pękło serce, gdy zobaczył jego najnowszy projekt :(.

Attached File(s) Thumbnail(s)

[Image: aqI8D.jpg]
31-03-2011 20:12
Find all posts by this user Quote this message in a reply
HoGar Offline
*

RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W.
To się nazywa oryginalność zrobić "Zagrajmy w..." Tibie.
Trolle będą płakać, że nie jest to Crysis 2, Dragon Age 2 itp. nowości.
Gimper ma u mnie plusa za odwagę, nie każdy "Zagrajmer" ma taką psychikę aby przyjąć na klatę tyle hejterów naraz.

http://H1Z1mmo.pl http://ProjectZomboid.pl http://Infestationmmo.pl http://CubeWorld.pl
31-03-2011 21:04
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bigos Offline
*

Teraz jego "fani" pokazali swoje prawdziwe oblicze. Zachowania godne pożałowania, no ale cóż... Widzów się nie wybiera.
31-03-2011 21:21
kaszub Offline

Nawet nie chodzi o odwagę. Zrobił to co chciał.
Nie rozumiem ludzi, którzy "hejcą" Tibie. Gra mmo jak każda inna. Sam grałem w nią sporo i raz na jakiś czas chętnie do niej wracam. Na Tibię gadają ludzie, którzy nigdy w życiu nie mieli lvl wyższego niż 20, albo grali głównie na OTSach. W Tibię przegrałem naprawdę kupę czasu i nie uważam, że był to czas stracony. Miałem niezły ubaw, grałem z braćmi i kumplami. Przestałem grać bo po prostu mi się to nudziło.

A Gimperowi szczerze współczuję takich widzów. Najsmutniejsze jest to, że takich pseudo-widzów ma 90% komentatorów. Smutne.
31-03-2011 21:24
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
CarlSheppards Offline
*

Widzowie jak wszyscy inni, patrz Niezapominajka666, Bungo21, VVitchaven, MegaZajka i reszta "elity".
Full aggressor, gdy coś jest źle. Czy ze strony "hejterów", czy nawet samych "zagrajmerów" (nienawidzę tych pseudo słów).
Czego się spodziewać, po 13-24 latkach, o mentalności 10-latków?
Moim zdaniem powinien to ciągnąć do końca i jeśli ma jaja i nie zależy mu tylko na widzach, to przynajmniej "odcedzi" sobie trochę tego i zostaną ci lepsi.
31-03-2011 21:49
kaszub Offline

Też tak myślę. Na jego miejscu bym to pociągnął. "Zagrajmerstwo" polega na tym, że robi się to co się lubi. Jeśli chce grać w Tibie, to nikt nie ma prawa u zabronić. A takiego sryla, który nie chcę oglądać Tibii (bo chce być fajny) po prostu olewa się ciepłym moczem. Tu mi nawet pasuje znienawidzone przez niektórych stwierdzenie "nie podoba się, nie oglądaj".
31-03-2011 21:55
Roofix Offline
*

Każdy ma prawo do własnej oceny, skomentowania filmów, ale to tu jest przesada. Naprawdę, współczuć. Byleby Gimper nie poszedł śladami Fearstii, który z powodu swoich widzów zrobił dramę.
31-03-2011 22:49
MrZupapl Offline
*

Mi się tak coś wydaje, że to cześć jakiegoś żartu na prima aprilis...
A jak nie, to powodzenia z nowa serią! Jest okazja do przepuszczenia przez sito swoich widzów.
31-03-2011 22:58
YgoR5656 Offline
*

straszni hipokryci...niby "oh gimperku, ciuciuciu" a teraz jak koleś sobie wrzucił levelowanie w Tibii to już "Gimper to chu*, usuń kanał.." smutne...
Gra jak każda inna tylko, że zniszczona przez dzieci neostrady z tekstami " daj itemsa plx" ..
A co do tego zagrajmy... za grą nie przepadam ale w wykonaniu Gimpera wszystko jest zajebiste ;)
I taki apel...NIE ZAWIESZAJ KANAŁU !! Nie wolno Ci ;p !

PS.: Ludzie, naprawdę ... troszkę dystansu ! to TYLKO youtube!
31-03-2011 23:57
RomanPL79 Offline
*

Moim zdaniem, nie wiem co się tak widzowie wściekają, Tibia (choć za nią jakoś nie przepadam (jak za wszystkimi MMO)) to normalna gra. Stara, bo stara ale zła nie jest (no oczywiście nie licząc przykładu spotkań matek graczy z krzesłem)

W sumie to też dobry sposób do segregacji widzów i pseudo-widzów (zostaną tylko ci prawdziwi zapewne)

Ps. Gimper, tylko nie zawieszaj kanału.
01-04-2011 05:47
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Zagrajmyw.pl poleca, czyli co warto oglądać #1 appareil 16 5.017 02-04-2013 12:45
Last Post: The Meldero
  LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce kaszub 26 12.559 31-01-2013 15:08
Last Post: dziamekpl
  Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy appareil 14 7.224 13-12-2012 14:21
Last Post: gremlin
  Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "I have no mouth and i must scream". Gik 5 3.844 11-11-2011 12:37
Last Post: genpj
  Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" Gik 29 10.175 10-06-2011 17:21
Last Post: JakubS21
  Hype spełniony, czyli zagrajmy w Crysis 2 Gik 10 4.605 27-03-2011 23:49
Last Post: punio7

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5