Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. (/showthread.php?tid=180) |
Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Gik - 31-03-2011 20:12 Gimper to wo mojej opinii jeden z najlepszych polskich zagrajmerów. Jego komentarz jest na tyle żywy, częsty i ciekawy, że potrafi zainteresować widza swoimi filmikami, mimo, że robi zagrajmy z gier raczej dobrze znanych szerszej publiczności. Jest jednak pewne "ale". Dzisiaj Gimper wrzucił zagrajmy z gry dobrze znanej głównie dzięki pewnemu świetnie wychowanemu młodemu człowiekowi, który postanowił bliżej zapoznać swoją matkę z krzesłem, kiedy ta uniemożliwiła mu dostęp do jego ukochanej produkcji. Tak, to Tibia, duh. Zagrajmy W Tibia Gimpera1994: Nie o samym zagrajmy jego zagrajmy będzie tu mowa, jednak o reakcji jego... hm... widzów? A więc: Czyż to właśnie nie dla takich widzów robimy nasze kolejne zagrajmy, hm? Gimperowi mogę tylko współczuć, że oglądają go takie głąby. A użytkownikowi GIMPERTOHUJ chyba pękło serce, gdy zobaczył jego najnowszy projekt :(. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - HoGar - 31-03-2011 21:04 To się nazywa oryginalność zrobić "Zagrajmy w..." Tibie. Trolle będą płakać, że nie jest to Crysis 2, Dragon Age 2 itp. nowości. Gimper ma u mnie plusa za odwagę, nie każdy "Zagrajmer" ma taką psychikę aby przyjąć na klatę tyle hejterów naraz. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Bigos - 31-03-2011 21:21 Teraz jego "fani" pokazali swoje prawdziwe oblicze. Zachowania godne pożałowania, no ale cóż... Widzów się nie wybiera. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - kaszub - 31-03-2011 21:24 Nawet nie chodzi o odwagę. Zrobił to co chciał. Nie rozumiem ludzi, którzy "hejcą" Tibie. Gra mmo jak każda inna. Sam grałem w nią sporo i raz na jakiś czas chętnie do niej wracam. Na Tibię gadają ludzie, którzy nigdy w życiu nie mieli lvl wyższego niż 20, albo grali głównie na OTSach. W Tibię przegrałem naprawdę kupę czasu i nie uważam, że był to czas stracony. Miałem niezły ubaw, grałem z braćmi i kumplami. Przestałem grać bo po prostu mi się to nudziło. A Gimperowi szczerze współczuję takich widzów. Najsmutniejsze jest to, że takich pseudo-widzów ma 90% komentatorów. Smutne. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - CarlSheppards - 31-03-2011 21:49 Widzowie jak wszyscy inni, patrz Niezapominajka666, Bungo21, VVitchaven, MegaZajka i reszta "elity". Full aggressor, gdy coś jest źle. Czy ze strony "hejterów", czy nawet samych "zagrajmerów" (nienawidzę tych pseudo słów). Czego się spodziewać, po 13-24 latkach, o mentalności 10-latków? Moim zdaniem powinien to ciągnąć do końca i jeśli ma jaja i nie zależy mu tylko na widzach, to przynajmniej "odcedzi" sobie trochę tego i zostaną ci lepsi. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - kaszub - 31-03-2011 21:55 Też tak myślę. Na jego miejscu bym to pociągnął. "Zagrajmerstwo" polega na tym, że robi się to co się lubi. Jeśli chce grać w Tibie, to nikt nie ma prawa u zabronić. A takiego sryla, który nie chcę oglądać Tibii (bo chce być fajny) po prostu olewa się ciepłym moczem. Tu mi nawet pasuje znienawidzone przez niektórych stwierdzenie "nie podoba się, nie oglądaj". RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - Roofix - 31-03-2011 22:49 Każdy ma prawo do własnej oceny, skomentowania filmów, ale to tu jest przesada. Naprawdę, współczuć. Byleby Gimper nie poszedł śladami Fearstii, który z powodu swoich widzów zrobił dramę. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - MrZupapl - 31-03-2011 22:58 Mi się tak coś wydaje, że to cześć jakiegoś żartu na prima aprilis... A jak nie, to powodzenia z nowa serią! Jest okazja do przepuszczenia przez sito swoich widzów. RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - YgoR5656 - 31-03-2011 23:57 straszni hipokryci...niby "oh gimperku, ciuciuciu" a teraz jak koleś sobie wrzucił levelowanie w Tibii to już "Gimper to chu*, usuń kanał.." smutne... Gra jak każda inna tylko, że zniszczona przez dzieci neostrady z tekstami " daj itemsa plx" .. A co do tego zagrajmy... za grą nie przepadam ale w wykonaniu Gimpera wszystko jest zajebiste ;) I taki apel...NIE ZAWIESZAJ KANAŁU !! Nie wolno Ci ;p ! PS.: Ludzie, naprawdę ... troszkę dystansu ! to TYLKO youtube! RE: Dzieciaczki atakują, czyli Gimper1994 i jego zaskakujące Zagrajmy W. - RomanPL79 - 01-04-2011 05:47 Moim zdaniem, nie wiem co się tak widzowie wściekają, Tibia (choć za nią jakoś nie przepadam (jak za wszystkimi MMO)) to normalna gra. Stara, bo stara ale zła nie jest (no oczywiście nie licząc przykładu spotkań matek graczy z krzesłem) W sumie to też dobry sposób do segregacji widzów i pseudo-widzów (zostaną tylko ci prawdziwi zapewne) Ps. Gimper, tylko nie zawieszaj kanału. |