![]() |
Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach (/showthread.php?tid=3102) |
RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Rangy - 17-03-2013 02:24 Moja przepowiednia się sprawdziła, nazywajcie mnie Panem. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - john - 17-03-2013 08:51 Mówi że wszyscy w top 50 mają powyżej 20 lat. Sorry ale wydawało mi się że Multi, Blow, Mandzio i iDelti mają po 15-17, jedynie iDelti jest w top 59 a nie w top 50. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - TomGraSobie - 17-03-2013 09:37 Jeżeli już wróciła to naprawdę ma nierówno pod sufitem. Mogła chociaż poczekać z tydzień. Ja jej nie hejtuję, ale czasami youtuberzy robią sobie dłuższą przerwę, bo są zmęczeni nagrywaniem lub nie mają neta. A tutaj kładziesz się spać BK kończy karierę, wstajesz znów działa. P.S. LavosCore Wrote:Spoiler(Pokaż) Zna ktoś tytuł pierwszego utworu? RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - MircoCroCop - 17-03-2013 09:39 'Bunny wstaje rano, dojeżdża do pracy' - aż się z krzesełka spierdoliłem. ze śmiechu. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - ErykCoa - 17-03-2013 09:46 Przykre jest to, że Bany ma pełno młodych fanów, którzy wskoczyliby za nią w ogień i ona to perfidnie wykorzystała, aby podbudować swoje ego.. Dobrze przynajmniej, że zamiast lp wysłała taki filmik. Można się było pośmiać, a jej normalna działalność nakierowuję myszką na krzyżyk. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Lavos - 17-03-2013 09:59 Mam nadzieję, że ktoś z was robił mirrory, bo ja się leniłem. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Innominatus - 17-03-2013 10:07 @czerwony Daj pasy na twojego blipa to wrzuce to w 480p w wolnym czasie. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Bany_kau - 17-03-2013 11:02 Dobra obejrzałem do końca i wtf Zglaszanie na policję, żeby przyjechała na facebooka bo bunny_gówno przecież jest poważną kobietą byznesu i ta niesamowita kariera i obowiązki zawodowe, a tu jakis haker jej nowojorską giełdę zhakował Śmiechłem z kobiety sukcesu, w wolnych chwilach pierd***j o kicaniu i kałaoki porty do 12 latków. W ogóle wydźwięk filmu typu "jesteś u pani!", a tak na prawdę cała para pójdzie w gwizdek. RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Kefrus - 17-03-2013 11:59 Quote:Małe info: decyzji o przerwie nie wstrzymałam. To, że jestem w stanie znów ustawić status na Facebooku nie zmienia powodów, dla których ja nie wytrzymałam. ![]() RE: Bany_ku kończy działalność… i wraca po pięciu godzinach - Andre - 17-03-2013 12:16 Już widzę cały wydział policji szukający "hakjera", który włamał się na fb :< |