Gdzie? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Organizacja (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Thread: Gdzie? (/showthread.php?tid=1592) Pages: 1 2 |
Gdzie? - KOKOSfly - 31-07-2012 13:48 Hej, Mam serię Metro 2033 - gdzie opublikować info o niej? Do piaskownicy nie, bo seria liczy już 25 odcinków, ale nie jest też ukończona, zatem wrzucić jej do "Wasze zagrajmy" również nie mogę. Ktoś pomoże? :) RE: Gdzie? - Dj244 - 31-07-2012 14:12 Ostatni odcinek z serii do Piaskownicy ;0 RE: Gdzie? - KOKOSfly - 31-07-2012 14:22 Mhm. To teraz trzeba poczekać, aż dwa posty się pojawią... jeden napisałem, ale kiedy będzie drugi, Bóg wie ;) RE: Gdzie? - Roofix - 31-07-2012 22:38 Najprościej - ukończ serię, a jeśli masz jakieś skończone zagrajmy, to spokojnie możesz zawrzeć informacje w temacie o swoim kanale. Proste - wystarczy czytać regulamin. RE: Gdzie? - KOKOSfly - 31-07-2012 23:11 (31-07-2012 22:38 )Roofix Wrote: Najprościej - ukończ serię, a jeśli masz jakieś skończone zagrajmy, to spokojnie możesz zawrzeć informacje w temacie o swoim kanale. Proste - wystarczy czytać regulamin. Pytam się, jak wypromować serię, która jest na ukończeniu, a nie skończona ;) A mógłbyś mi napisać, gdzie mogę stworzyć temat o swoim kanale? Na forum nigdzie takiej opcji nie widzę :) Aktualności nie, organizacja nie, wasze zagrajmy nie, dyskusje nie, pomoc nie, a pod opisami pozostałych kategorii nie widzę opisu: "tu umieść info o swoim kanale" czy coś w ten deseń. Który regulamin mam przeczytać? Bo jest ich kilka. RE: Gdzie? - appareil - 01-08-2012 13:22 Quote:Który regulamin mam przeczytać? Bo jest ich kilka.Regulamin forum i regulamin działu, w którym chcesz coś napisać (jeśli takowy istnieje). Działu wasze zagrajmy. Wiedziałbyś wtedy choćby to, że dział ten nie służy do promocji let's playerów, dlatego nie ma możliwości publikowania kanałów. RE: Gdzie? - KOKOSfly - 01-08-2012 15:53 Cóż, będąc czepliwym mógłbym napisać, że informowanie o swoich let's playach to jednak promocja let's playerów aaale tego nie zrobię :D Dobrze, zatem sprawa się wyjaśniła, a najbardziej pomocny okazał się zwykły użytkownik Dj244! Thx man! RE: Gdzie? - appareil - 01-08-2012 17:38 Quote:Cóż, będąc czepliwym mógłbym napisać, że informowanie o swoich let's playach to jednak promocja let's playerów aaale tego nie zrobięBędąc krótkowzrocznym i ograniczonym. FTFY. RE: Gdzie? - KOKOSfly - 01-08-2012 18:29 (01-08-2012 17:38 )apparatus Wrote: Będąc krótkowzrocznym i ograniczonym. FTFY. Świetne forum, gdzie admin obraża graczy :) Ja podziękuję za swój udział tutaj. I nie polecam. RE: Gdzie? - appareil - 01-08-2012 20:34 Quote:Świetne forum, gdzie admin obraża graczy Ja podziękuję za swój udział tutaj. I nie polecam.Warto by trochę posiedzieć i poznać jego specyfikę. Bo każdy ma prawo komuś zwrócić uwagę na jego zachowanie i nikt nigdy nie dostał ostrzeżenia za coś takiego, także gdy było to w stronę moderacji. Skoro czujesz się obrażony oceną twojego zachowania, to polecam terapię jakąś, bo dużo tego cię w życiu spotka. Patrzenie na publikowanie serii li tylko z perspektywy promocji jest przejawem krótkowzroczności, braku analizy zjawiska. Innymi słowy - ograniczenia. |