E3 2013 - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: E3 2013 (/showthread.php?tid=3363) Pages: 1 2 |
E3 2013 - appareil - 12-06-2013 16:25 Nuff said. Jeśli ktoś nie oglądał jakiejś konferencji, a chciałby to tutaj sa linki Polecam murzyna z trójkątną głową z konferencji Microsoftu. RE: E3 - gremlin - 12-06-2013 16:48 Póki co oglądałem tylko konferencję Ubisoftu, wnioski są dwa: - nie mam czego u nich szukać (ostatecznie AC 4 liznę), - Ubisoft nie potrafi potrafi w teasery (wyjątkiem jest Crew, ale to ścigałka, więc kthxbai). Już jako smark lubiłem oglądać prerenderowane trailery, bo upychano jak najwięcej atrakcji w krótkim czasie. Szczytem była zapowiedź Splinter Cell Blacklist. Wydawałoby się, że profesjonaliści nie popsują tego, zwłaszcza że są tam i wybuchy, i modern ninja, i ogólnoświatowy konflikt, i ogólne radosne mordowanie. Cóż, rozczarowałem się, nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz. RE: E3 - appareil - 12-06-2013 16:57 Quote:Ubisoft nie potrafi potrafi w teaserySkoro o Ubi mowa. Czy tylko ja mocno zlewam na Watch Dogs? Z całym szacunkiem, ale ten cały bajer z hakowaniem jest powtarzalny i w zasadzie nie widze w nim nic nowego ponad inne gry. A sama rozgrywka to nadal klon GTA, tyle że jak na razie wypada miałko w kwestii fabularnej. Siłą GTA od duższego czasu są dialogi, tutaj na trailerach postacie miały aprację kija w dupie. Ogólnie moje wrażenia z boomu na cyberpunk, który powoli nadchodzi są mieszne. Wszystkim developerom, którzy jarają się obecnie tym settingiem zaleciłbym obejrzenie GITS-a i Bladerunnera, żeby zobaczyli jak powinno to wyglądać. RE: E3 - Elwood - 12-06-2013 17:17 Nadchodzący boom na cyberpunk? Prosiłbym o jakieś tytuły, bo nie jestem w temacie. Co do Watch Dogs, obserwuję toto z bezpiecznej odległości. Jestem ciekaw, jak Ubi uda się wykorzystać ten motyw z hakowaniem, ale to chyba tyle w tej kwestii, bo fabuła zapowiada się kiepsko. RE: E3 - appareil - 12-06-2013 18:13 Quote:Nadchodzący boom na cyberpunk? Prosiłbym o jakieś tytuły, bo nie jestem w temacie.Watch Dogs, Cyberpunk 2077, Remember Me i wygląda na to, że Quantum Break także. Pewnie i o czymś zapomniałem. RE: E3 - Lugia007 - 12-06-2013 18:37 (12-06-2013 18:13 )appareil Wrote:Quote:Nadchodzący boom na cyberpunk? Prosiłbym o jakieś tytuły, bo nie jestem w temacie.Watch Dogs, Cyberpunk 2077, Remember Me i wygląda na to, że Quantum Break także. Pewnie i o czymś zapomniałem. Myślę, że nowy FF można też pod to podczepić, chociaż częściowo. RE: E3 2013 - gremlin - 12-06-2013 20:27 appareil Wrote:Czy tylko ja mocno zlewam na Watch Dogs? Z całym szacunkiem, ale ten cały bajer z hakowaniem jest powtarzalny i w zasadzie nie widze w nim nic nowego ponad inne gry. Elwood Wrote:. Jestem ciekaw, jak Ubi uda się wykorzystać ten motyw z hakowaniem, Ano, na razie wygląda na to, że poszczególne misje będą wymagały (w różnych konfiguracjach kolejności wykonywania) odcięcia zasilania dla budynku/latarni w alejce, wyciągnięcia od ofiary super-niewygodnych-bądź-zdradzających-przyzwyczajenia-informacji, transferu pieniędzy i otwierania drzwi z elektronicznym zamkiem. Przy odrobinie szczęścia dorzucą po jednym specjalnym ataku przydatnym wyłącznie w przemyślanej do tego misji (dopisz się do listy gości, przejmij kontrolę nad prototypem samchodu/śmigłowca/wózka dla dzieci, zmień światła na skrzyżowaniu na zielone, "oddaj" do biblioteki zaległe książki). appareil Wrote:Wszystkim developerom, którzy jarają się obecnie tym settingiem zaleciłbym obejrzenie GITS-a i BladerunneraCo do Ghost in the Shell, to kiedyś wydano taką grę jak Oni. Z tego co pamiętam, to klimat leżał, ale przynajmniej było całkiem dobre mordobicie jak na tamte czasy i posuchę na pc-tach z tego gatunku. RE: E3 2013 - kruskader - 12-06-2013 21:14 Jestem dość podnieconym zapowiedzianymi grami na Wii U. Zwłaszcza cieszy, że Super Mario 3D Worlds wychodzi w grudniu, bo na bank kupię na Gwiazdkę. Choć przyznam, że wolałbym coś w stylu 64, galaxy czy sunshine. No i czekam na ujawnienie SEGA Spectrum. RE: E3 2013 - Selevan - 13-06-2013 22:20 Będzie w co grać. Nie wiem co było pokazywane na E3 i nie wnikam, ale Wiedźmin 3, Arma 3, Project Eternity, wreszcie next-genowa NBA2k14, czy pare drobniejszych gierek jak kalka Dead Island w świecie dark fantasy, czyli Hellraid, także będą gwarantowały nieco zabawy. RE: E3 2013 - Miwoli - 15-06-2013 21:47 Ja natomiast najbardziej oczekuje Wiedźmina 3, Assassin's Creed'a IV i Mirror's Edge 2. Jakoś te wszystkie nowe tytuły do mnie nie trafiają ;] |