Thread Closed 
MegaZajka zamknął konto
Author Message
MZLJ Offline
*

RE: MegaZajka zamknął konto
Znęcałem się nad nim wrzucając jeden gówniany film zrobiony w 10minut jakieś i od znudzenia odpisując na jego głupkowate komentarze. Beka do sześcianu :D

Adaś, umówmy się tak, że ja cię przeproszę za co tam chcesz (pomimo tego, że nie mam za co) jak tylko usuniesz kanał na youtubie i już nigdy żadnego filmu nie wrzucisz. To jak?

[Image: 2isxd9y.jpg]
05-11-2012 19:51
Find all posts by this user
JesteśUPani Offline
*

Pocałujcie mnie wszyscy w dupę. MZLJ i tak mam na Ciebie wyjebane, do sądu i tak Cię zaciągnę choćby siłą, mam Cię już w garści. Ty zacząłeś tą całą wojnę, Ty pierwszy rozdawałeś moje IP Ty zrobiłeś o mnie filmiki i tak już zostanie,JESTEŚ PSYCHOPATĄ. ATEIŚCI TO SKURWYSYNY BEZ UCZUĆ,zabijali Polaków w 2 wojnie światowej KOMUCHY ZAJEBANE.

Zapraszam do dyskusji na mój kanał,lubię rozdawać prezenty w postaci BANÓW. NA MOIM KANALE ATEIŚCI NIE MAJĄ PRAWA DO SWOBODNEJ DYSKUSJI.
(This post was last modified: 05-11-2012 20:37 by JesteśUPani.)
05-11-2012 20:35
Elwood Offline
*

Ej, to się pisze rzymskimi. A inni niby mają prawo do dyskusji?
Tak przy okazji, od paru postów zarzekasz się, że już sobie stąd idziesz, tak więc jeżeli nie masz nic mądrego do napisania (no ba), to daruj sobie, proszę.
05-11-2012 20:43
Empirator Offline
*

Panowie. Pora zakończyć ten rozpierdol co się dzieje od 1,5 lat. Spróbujcie się jakoś dogadać, pogódźcie się, i zapomnijmy o tej sprawie. A jak nie po dobroci to ja was do tego zmuszę.
05-11-2012 20:51
DamianS Offline
*

Czytając ten temat, doszedłem do wniosku że muszę tu założyć konto i napisać parę rzeczy. Obserwuję ten temat a w zasadzie jakieś 10 ostatnich stron, pomijając te początkowe.

Otóż chciałbym się odwołać do słów pana ''Adam Adamus''.
Według Ciebie, panie Zajko, jesteś ''prawdziwym'' chrześcijaninem, który czyta Biblię, nie ma problemów z jej zrozumieniem a zarazem i jej badaczem. Jeśli tak jest i Biblię znasz od pierwszej stronnicy aż do ostatniej strony. Powinieneś wiedzieć że według Pisma Świętego należy szanować każdego człowieka, darzyć go miłością, niezależnie od tego jakim jest człowiekiem w co wierzy. Próbować go naprowadzać na tą właściwą drogę, być ''apostołem'' który przekazuję mądrości z tej księgi. W żaden sposób nie ubliżać mu.

Po twoich wypowiedziach, zachowaniu po prostu wnioskuję, jak to już poprzednicy mówili, robisz z siebie pajaca próbującego swoim zachowaniem zdobyć popularność. I wiesz co ? Udaje Ci się to doskonale, jednak stajesz się w większym lub mniejszym stopniu rozpoznawany właśnie z tych złych stron. Dumny raczej nikt z Ciebie nie będzie.
A jeszcze jedno niejeden młody człowiek, młodszy od Ciebie. Ma na pewno więcej oleju, rozumu i inteligencji niż Ty.

Co do tego tematu, nie uważacie że należało zaprzestać rozmów ?
Odpowiadając mu na posty, prowadząc z nim dialog, ma jeszcze więcej motywacji żeby pisać tu te głupoty. Zatem ''nie karmy trolla'' jak to się mówi :)

Dziękuje i pozdrawiam.
05-11-2012 20:52
Empirator Offline
*

Pan DamianS ma rację Zajka. Ale co do jednego się nie zgodzę. Fakt - Karmienie trolla jest złem, ale w przypadku pana Adama to powinniśmy mu to wyjaśnić co on robi źle i go ustabilizować do normalnych poglądów dotyczących życia.
05-11-2012 20:56
Elwood Offline
*

Quote:A jak nie po dobroci to ja was do tego zmuszę

Już bez takich. Tak właściwie - zdajesz sobie sprawę, kto to jest troll? Zajka pragnie zwrócić na siebie uwagę, i to w żałosny sposób. Już nawet mnie to tak nie śmieszy.

Oczywiście możecie spróbować wnieść w jego życie ,,Love & Tolerance'', z chęcią to zobaczę :3

Adamie, wyluzuj i przybijmy brołhufa!
05-11-2012 21:02
Empirator Offline
*

Mam zajebiście duże doświadczenie z trollingiem, tak więc odróżniam negatywnie rąbnięte zwracanie na siebie uwagi niż trolling. W jego przypadku to już zwyczajny trolling nie jest, bo to już przekracza wszelkie granice. Jeśli się z nim nie dogadamy (jakoś, cudem...) albo on się sam nie zmieni to ta wojna będzie się ciągnąć przez kolejne lata, np. TheComareq vs hubert2408 (przez 2,5 lat). Adaś - Jak chcesz to proszę bardzo - ciągnij tą wojnę dalej przez następna lata i nadal nie będzie końća, ale to ty w rzeczywistości stracisz swój czas i twoja inteligencja spadnie gwałtownie.
05-11-2012 21:06
JesteśUPani Offline
*

Pierdolnijcie się płotkiem w głowę,wszyscy na jednego? Jesteście popierdoleni,kurwa jego mać. Osrywam was zjebane komuchy.

Dzisiaj jest ten czas aby w końcu wbić wam do głowy że Maryja i Jezus są już na ziemi i Ateiści również uwierzą.
(This post was last modified: 05-11-2012 21:09 by JesteśUPani.)
05-11-2012 21:07
Empirator Offline
*

Wiem że nie powinienem, i że pewnie dostanę za ten tekst bana, ale ten komentarz wyprowadził mnie tym razem z równowagi..

...

Albo nie, odpuszczę sobie. Po co mam sobie nabijać %, nie zniżę się do poziomu Adasia. :>
(This post was last modified: 05-11-2012 21:15 by Empirator.)
05-11-2012 21:09
Thread Closed 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci Aktualności 40 14.832 18-09-2011 20:02
Last Post: Gik
  MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... Gik 24 7.778 27-06-2011 15:00
Last Post: Gik

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5