Rostanga
{socialsites}
|
Widzowie a dysmózgia
Witam.
Chciałbym się Was spytać jak sobie radzicie z osobnikami z dysmózgią, którzy Was oglądają ? Chodzi mi głownie o osoby piszące w komentarzach: rzal unsób,tarcza szmato, fap fap polyn i inne ograniczające mózg teksty. Ja osobiście nie mógłbym funkcjonować w takim środowisku. Jakie jest wasze zdanie i nastawienie do tego ? Czy kręcenie dla takich ludzi sprawia, że chcecie to wszystko rzucić i wynieść się z YT. Zdaję sobie sprawę, że ponad połowa użytkowników YouTube to młodzież, lecz osoby w takim wieku wykazują inteligencję, co pozwala ich zaliczyć do osób dla których miło się kręci. Napiszcie, jak sobie radzicie z psychicznym odbiorem tekstów i hejtu tej pierwszej grupy. Dziękuje i pozdrawiam
|
|
30-12-2012 20:48 |
|
Elwood
{socialsites}
|
RE: Widzowie a dysmózgia
Quote:fap fap polyn
lol wut
Quote:jak sobie radzicie z psychicznym odbiorem tekstów
Nie spotkałem się na razie z takimi osobnikami, ale nawet gdyby znalazł się ktoś taki, czemu mam się przejąć debilnym komentarzem? Bajdełej tego typu osoby najczęściej można spotkać - zaskoczenie - pod filmami z Minecrafta, więc niestraszny mi napływ neokidów.
Quote: i hejtu tej pierwszej grupy
Wink wink, zakładanie, że ,,hejt'' to sprawka dzieci z dysmózgią. Wyjaśnij dokładniej, co dla Ciebie oznacza to pojęcie.
(This post was last modified: 30-12-2012 21:15 by Elwood.)
|
|
30-12-2012 21:14 |
|